Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä

Aamuvarhaisella, sokerivarkaana hiippailen ja käyn leikkaamassa yhden palan. Vilkuilen syyllisenä ympärille, että näkeekö joku. Naapuritalosta joku kuitenkin möllää, siellä se taas läski pullahiiri käy kakkujemmoilla. Tänään luovutin ja siirsin suosiolla yhden enää siis puolikas kakun sisätiloihin ja annoin itselle luvan nauttia.

Mie oon sairas ihminen ja mulla on oikeus juoda aamukahvit kakkupalan kera. Niin, että älä yhtään yritä siinä tuomita. Lupasinko että uusi vuosi tuo vehnäjauhottoman elämäntavan. Mitä hemmettii mää nyt kirjoittaisin, että en toista itseäni. Olisko vallitsevassa maailman tilanteessa jotakin sellaista epäkohtaa johon mun tulisi puuttua? Intian raiskaustilanne on käsittämätön. Miten se on mahdollista, että siellä nämä rättipäät saa heilua niiden heppiensä kans miten sattuu.

Tai siis lähinnä hyö kai kuvittelee, että heillä on oikeus. Maailma muuttuu eskoseni, eikä tuommoinen peli enää vetele. En ymmärrä muutoinkaan missään muodossa tätä epätasa-arvoisuutta.

Se suorastaan pistää vihaksi. Miten jossakin maissa kuvitellaan, että naisen voi hyväksikäyttää tuosta vain. Kuvitteleeko mies että, heillä olisi siihen jotenkin etuoikeus?

Tapahtuuhan noita raiskauksia joka puolella, mutta tuolla puolella maapalloa, se tuntuu olevan kakslahkeisten mielestä heille oikeutettua. Voi vidhu, mie sanon. Toi ei lopu, ennen kuin siihen puututaan rankalla otteella. Oppiivat olemaan sen heppinsä kanssa. Kyllä miehet on tyhmii. Olin eilen niin tärkeenä, kun mulla oli virallinen meno. Viisi viikkoa nämä päivät ovat olleet kuin unta ja sellaista haahuilua, että tuntui taas hyvälle olla yhteiskuntakelpoinen suorittaja.

Ihminen on semmoinen eläin, että sen pitää kuulua porukoihin. Tai siis minä olen, en yleistä. Hassua, olin lähtövalmis kouluun jo tuntia ennen hoo-hetkeä. Topat päällä törötin ja odotin, että pääsen lähtemään. Normaalisti, kun on siinä arjen pyörityksessä, niin hirveellä kiireellä duunista suoraan kipitit kouluun, siinä samalla haukkasit jonkun sämpylän ja kas, kaiken kerkesit, kaiken teit.

Nyt päivän ainoa tehtävä oli suoriutua kouluun ja sieltä pois. Kyllä ihminen tarvitsee toista ihmistä ja viriiliä tekemistä pysyäkseen hengissä. Opiskeltiin kauheen tärkeitä juttuja. Niin tärkeitä, että ihan alkoi päätä kivistää. Kertooko se, että kapasiteettini uudelle on rajallista. Keskityin niin kovin, että sain hedarin. Enihau, omaksuttiin sitä, mitä suunnittelijan työ on ammattina. Käytiin läpi sopimusten tekoa ja laskutusta ym. Tuntuu taas sekavalle viidakolle, mun kun pitäisi kaikki oppia ja hallita kertalaakista.

Eiköhän se työ tekijäänsä kouluta, eikä kukaan ole seppä syntyessään. On paljon mielenkiintoisia duuneja, mitä voisi ajatella. Mun unelma voisi olla sisustuslehdessä sellainen joka paikan höylä. Järjestelyy, stailausta, juttujen tekoo, kuvaamista ja kaikkee mikä liittyy ko. Nämä päivät käy vähiin ja lipaston laatikot ovat vieläkin järjestämättä. Anteeks, yhden laatikon olen käynyt läpi. Tämä loppuviikko on pyhitetty lopputyölle. Tahdon saada sen käsistä pois. Ensi viikolla duunit räjähtää käyntiin ja sit se jaksaminen ja aika on enemmän rajallista.

Toi lopputyön tekeminen on siitä hauskaa, että siihen uppoaa. Aika katoaa, minä katoan, ympäröivä maailma häviää. On vain minä ja hän. Niin ja ankkurin nappi. Ja missä se Väinökin on? Niin kuin tähän aikaan päivästä tuppaa olemaan. Tarkoittaako se silloin sitä, että nukkuu niin syvästi, ettei tajua nukkuvansa. Onneks kuitenkin herää, ettei jää viimeiselle matkalle.

Se olis sit jo huonompi juttu. Se olis aika lopullista unta. Tai mistä sitä tietää, millaiset bileet siitä alkaisi. Tahtoisin uskoa, että sielu jatkaa, mutta ruumis jää. Ei sen niin välii, kyl mää tän maallisen majani voisin jättää, mutta sieluni, ethän jättäisi lastasi. Mun tuurilla syntyisin uudelleen sittisontiaisena tahi paskakärpiäisenä tonkimaan haisevaa lehmänläjää tai jotain.

Hyvä virka, huonot edut. Tuskin kovinkaan pitkä taival. Levoton sielu vaeltaa, monta matkaa voisi olla edessä. Mutta mihin kaikki päättyy, vai päättyykö koskaan? Mitä tarkoittaa vanha sielu? Onko matkoja jo paljonkin takana. Olen siis tuore sielu. Ei tää tähän lopu. Sitä ei tarina kerro, onko se elämä joka jatkaa vai mikä Sielun vaellus Mites se tuollai lähti?

Sielun vaelluksella koko aamu. Liekkö yöllä sieluni levottomana vaeltanut. Suupielet oli kuolassa, kun heräsin. Missä olen seikkaillut vai olenko vain kuorsannut ja kuolannut vai peräti järsinyt nälissäni taas hampaita.

Ei voi tietää, mutta pyrkimys on pyhä ja sielulle rauha, kiitos. Miks passikuvat on aina niin kaameita? Se tuli taas todistettua. Näytän siinä säikähtäneelle korealaiselle sarjamurhaajalle, jolla on sellainen kuminen, löysä buldoggi pilailunaamari. On taas tulliviranomaisilla lystiä.

Minähän siitä kärsiä saan, terroristiksi epäilevät. Arvaako tässä enää edes matkustaa. Joudun kuitenkin ruumiin tarkastukseen, niin olen epäilyttävän näköinen.

Liekkö edes ihminen tuo, tuommoinen löysä kuminaama. Passikuvissa, jos missä, näkee oman ikääntymisen. Siinä toljottaa keski-ikääntynyt mies. Ikä jättää jälkensä, se on väistämätöntä ja pakko hyväksyttävää. Ei mulla ryppyjä, koko naamataulu on valahtanut. Hassua, minnuu ihan huvittaa. Mulle on tullut vain pyhänumero aikaisemmin. Mutta nyt tämä uusi koko on niin näppärä. Se on helppo lukea sängyssä, ei väsy kädetkään ja mikä parasta, se on helppo ottaa messiin.

Niin nykyaikainen en vielä ole, että mobiiliversioon siirtyisin. Se kuului kyllä pakettiin, mutta paperi on aina paperi. Tahtoo sen tuoksun, rapinan ja lehtimäisen tunteen. Ehkä sit, kun saan sen iPadin. Sit joskus, kun lakkaan köyhtymästä. Tässä iässä sitä on vastaan kaikkia muutoksia, mutta tämä oli edistyksellinen ja helppo omaksua. Eilen sain hommattua kaikki lopputyön ainesosaset. Olenkin sitä päässäni paljon pyöritellyt. Lähes kaikki kirjallinen on jo tehty, mutta se lopullinen muoto etsii vielä itseään.

Saan huomata, että se pyörii jatkuvasti mielessäni ja pyrkii minusta ulos. Remppa kohteessa odottaa loppusilausta, ja näin kuvia valmistuneesta joudun tovin odottamaan. Illalla aloitin tulostamisen ja kasaamisen. Nyt vain pitää päättää ja päästä toteuttaa. Se on kyllä antoisaa. Teen sitä mielelläni vaikka hiukka ottaakin hermoon. Mun ongelmahan on siinä, että olen huono kestämään keskeneräisyyttä.

Oppia ikä kaikki, sano. Ajatella, enää tää kevät ja sit se on ohi. Olisihan tuota voinut vielä jatkaa. Siitä olen saanut varmuuden, että tätä tahtoisin tehdä, tää on mun juttu. Tulevaisuus on mielenkiintoisesti avoin Keittiön seinä sai uuden maalipinnan. Jassoo, viimeinen saikkuviikko lähti. On sellainen ristiriitainen olo. Toisaalta tekee mieli jo ihan sairaasti duuniin, toisaalta pelottaa, kuinka paikat kestää.

Olkapää on ihan samassa jamassa, kun jäin lomille. Miks se ei kuntoudu, hyvä kysymys. Mut mennään päivä kerrallaan ja katsotaan. Tuosta asiasta en ressiä ota. Yllättävää tässä lomassa on ollut se, että en ole oikeastaan kertaakaan ollut niin kyllästynyt, että hyppisin seinille.

Ehkä se on se, ettei ole kuitenkaan ollut niin pipi, jotta olisi täysin toimintakyvytön. Ja olen päässyt välillä ihmistenilmoille tuulettuu. Aika on mennyt  t o d e l l a  nopeasti. Maalasin eilen keittiön seinän. Duunin rempasta jäi maaleja, joten huitasin ne erikoistekniikalla kyökkiä koristaa. Kiva pikku iltapuhde ja mukavan jännittävä seinä.

Me ollaan Ukkorähjän kans niin höperöitä, että tykätään katsoa lasten leffoja. Eilen möllättiin tallennuksesta Dalmaatialaista. Se missä on Glen Close. Hah, se on kyllä huippu raina. Vaikka olen nähnyt sen jo monta kertaa, niin aina se yhtä hauska. Menen hakee sen uuden passin. En mie mihinkään matkoille pääse, mutta on  valmiina, jos tarttee. Ihmisellä pitää olla passi. Valokuva puuttuu vielä, saan kaiketi Itiksestä. Pah, tukka on kaamee. Hiukkasen matalavireisestä perjantaiaamusta huolimatta, tämä viikonloppu saa yleisarvosanaksi kasi miinus.

Toi miinus tulee siitä, että olen mennyt lupautumaan tipattomalle. Just soo, mitähän järkee nyt tuossakin oli. Vettäkö tässä pitäisi litkiä?

Olen pyhä keskinkertaisuus korkeuksissaan. Kerään ympäriltäni positiivista energiaa ja paha jättää minut. Hallitsen elämääni ja tunteitani. Olen lämpö ja rakkaus. Eilinen päivä oli skitso. Yläkerta oli ilmeisesti päättänyt, että en ala liikaa leveilee ja nautinnolta on otettava luulot pois. Okkei, kuumakivihieronta oli just niin relaksoiva, kuin kuvitella saattaa. Oli spuugia tupsahtaa arjen pölyistä keskelle hoitolamaista kulttuuria.

Helsinki Day Spa on raamikas ja rauhoittava. Hoitaja oli hyvä ja kivet kuumia. Sain mitä hain, mutta Makaan monttu auki kidutuspenkissä. Ei nyt suoranaisesti kivusta, mutta sen pelosta. Mää en vaan pysty olee riläx noissa mestoissa, ja pistävälle haiseva äijähiki Ihq!

Olen pelokas, enkä enää rento. Sinne meni kalliit ja kuumat kivihieronnat. Onhan tää nyt sit ihan perseestä. Ettei vaan olisi liian kiva. Hampitohtori oli muuten komee, brittiaksentilla suomea söpösti höpöttävä kysyi, että onko ollut ressiä tai muuta vastaavaa. Olen sit purrut yhden hampaistani kuolioon. Niin on paha purenta, että juuret ovat paskana ja saa nähdä tuleeko hampaasta enää kalua. Tässä tapauksessa kiskot eivät vie etelään, vaan ne olisi nyt otettava pikaisesti yökäyttöön.

Ennen kuin puren perkele hampaat suustani. Tämä komistus kertoi opettavaisen tarinan potilaastaan, joka stressipäissään on purrut hampaansa niin, että neljää juurihoidetaan yhtäaikaa. Anna nyt tulla kaikki perkele! Eilen tuli FEMmältä mielenkiintoinen dokkari Katujat. Siinä haastateltiin kahta miestä, jotka olivat vaihtaneet sukupuolta naiseksi ja tulleet katumapäälle ja tahtoivat takaisin mieheksi. Ei oo heleppoo ei. Dokkari oli kyllä tehty tehokkaasti.

Kaikki turha oli karsittu ja hyö oksensi elämänsä siihen niin koko kansan ihmeteltäväksi. Toinen heistä oli selkeästi hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on. Ei miehenä, ei naisena vaan siis molempina.

Mielenkiintoinen pointti oli se, että uskoivat olevansa aikaansa edellä. Tulevaisuudessa voisi olla niin, että ei ole miehiä, eikä naisia. Siihen en oikein jaksa uskoa, mutta sehän on totista totta, että luojalle tapahtuu luomisvirheitä.

Nainen syntyy miehen vartaloon ja toisin päin. Minusta siinä ei ole mitään ihmeellistä. Toki, se on kantajalleen hirvee haaste ja ei tee elämästä yksinkertaista. Minä olen elänyt ajan, että olen oman outouteni homouteni kanssa saanut olla poikkeava, sairaskin. Voin siis edes hitusen kuvitella mille tuo kaikki mahtaakaan tuntua.

Varsinkin toisen miehen ent. Isadora, elämän asenne oli i h a i l t a v a! Nämä ovat käsittääkseni näitä kromosomi juttuja. Jo syntyessään äksät ja yyt menee pikkasen vituralleen. Suattaapi olla, että Martallakin on muutama testo pyörähtänyt feminiiniksi. Sitä kävin miettimään, että missä menee homoseksuaalin ja transeksuaalin ero tai raja siitä, että missä vaiheessa olemassa olevat roolimallit ottavat vallan? Ollessani poikanen, minussa oli selkeästi enemmän Marttaa kuin konsanaan kylän tyttösissä.

En koskaan niinkään piitannut poikien jutuista, barbilot ja leikeissä kotiäidin roolimallit olivat lähinnä sydäntäni. Parhaat ystäväni olivat tyttöjä. Jos silloiset ahdasmieleiset roolimallit eivät olisi pakottaneet minua muottiinsa, niin huu nous, eläisin tänä päivänä Marttana Martan paikalla. Noin niin kuin fyysisestikin. Minulle tämä elämän monimuotoisuus poikkeavana jota en siis omasta mielestä ole on ollut vain rikkaus ja voimavara.

Itsetuntoni kasvaessa olen löytänyt oman paikkani ja olen ylpeä kaksijakoisuudestani. Mitä se nyt ikinä tarkoittaneekaan? Olen Martta miehen pöksyissä. Meitä on joka lähtöön. Kukaan ei saisi olla sukupuoleltaan tuomittu. Jokainen on arvokas sellaisena kuin on. Tänään olisi taas fyssäri. En jaksaisi enää yhtään kipua. Jospa sanon fyssärillä, että rakasta minnuu, elä satuta. Mul on sellainen olo, että voisin vaan maata parvekkeen lattialla, siinä asennossa missä tulemme tänne helvettiin kärsimään.

Do diin, tulipa taas homodraamaa oikein urakalla. Nythän on viikonloppu ja kaikki hyvin. Se on Adios, Vamos ja Heil ja mitä vielä? Hyvää viikonloppua jokaiselle miehelle, naiselle, miesnaiselle, naismiehelle ja siltä väliltä. Lähettänyt Maketsu klo 7. Heräsin ennen neljää, poks! Nytkö se taas alkaa? Tulin tajuntaani tähän hiljaisuuteen, varovasti kohotin kännyn kellon ja valotaululta räjähtää verkkokalvoilleni Harmaaseen aivosolukkooni syöksyi epätodellinen pettymys ja yritin vielä pakko maata.

Nousen valvomaan ja ihan pikkasen pelottaa. Juon kupin väkevöö mokkoo. Eilen yllättäin iski hammaskipu. Tai joku kipu suussa. Iltaa kohti syke paheni ja yritin jo päivystävää.

Oli hankalaa ja sairaan kallista. Lääke laittaa pään sekaisin ja sykkivä kipukin heräilee. Vedänkö vielä napin naamaan ja olen uhuu. Tänään olisi hieronta kuumilla kivillä ja sain ajan myös hampilääkärille. Hei kiva joo, mie oon Martta ja mie oon pikkasen sekaisin. Toivottavasti tämä on hammassärky, eikä mikään fibrovittu leukanivelessä. Olen herkillä kaikelle tämmöiselle.

Ei tahtoisi mitään ylimääräistä. Tai siis jaksaahan sitä, jos on pakko. Oli jo niin hyvä pössis. Höps, tässä hiljaisessa hämärässä kaikki vaan tuntuu niin isolle. Hammaspeikko se vain rienaa ja tohtorisetätäti auttaa. Siis en nyt tarkoittanut mitään transutohtorii, ihan vain setä tai täti tohtori. Otin lääkkeen ja nyt odotan. Onnellinen ja tasapainoinen ihminen näkee kaikessa negassakin jotain hyvää.

Kasvattaaks tää nyt mua jotenkin ihmisenä? Jalostaako vahvaksi ja ymmärtäväiseksi. Aina voi kiivetä asioiden yläpuolelle, eikä anna mustalle mahdollisuutta. Oonpa mie niin fiksu. En nyt tältä istumalta ymmärrä tän positiivisuutta.

Okei, aamunhetki kullan kallis. Vain minä ja tämä lumottu hetki. Onko ne kaupungin valot vai siintääkö jossakin nouseva aurinko. Ei se voi olla. Hetkinen, joko lääke vaikuttaa ja kaikki alkaa olla vaaleanpunaista hattaraa.

Apua, mitä mä laitan päälle, kun menen hammaslääkärille?! Pyhäretonki on silittämättä, nyt äkkiä rauta kuumenemaan. Hampitohtorit on jotenkin hottis kamaa.

Siinä niin makaat, suu ammollaan, tulevat lähelle ja annat tehdä vielä kipiää. Herääkö ihmiset näin aikaisin vai käyvätkö hyö vain tyhjentämässä rakkonsa ja pakenevat vielä lämpöisiin sänkyihinsä? Nyt lirahti pisut vitosessa, nyt nelosessa. Näin hiljaisina hetkinä voisi kuvitella asuvansa yleisessä käymälässä.

Yhtä lorinaa on tää elämä. Jos se onkin vain mun pää joka lorisee. Muistaakseni, joku on joskus sanonut mulle, saatanan kusipää. Taidan mennä vielä maate, josko armo kävis ja vois uinahtaa. Se oli muuten hammaskipu joka herätti.

Meni pois, lääke auttaa Moido ja Hyvää Huomenta!! Lähettänyt Maketsu klo 5. Rainer Friiman hoilaa raatiossa ja minä mokkailen tässä ja nyt. On jotenkin arkinen olo. Oi kuu, oi kuu, mun ystäväin Maisema on saanut valkoisen harsopeitteen ja ilmassa kipristelee houkutteleva pakkanen. Eilinen avanto jäi väliin ja nyt roppa huutaa happee ja kylmää. Päivittäisestä tavastani on tullut riippuvuus.

Eilinen kaupunki reissu oli taas sellainen Liisa ihmemaassa. Kauheesti paljon ihmisiä ja kaikki menossa jonnekin. Tuimat ilmeet kasvoilla hirveällä kiireellä mennään eteenpäin.

Venäläisen turistin erottaa myös siitä, että heillä ei ole kiire. Minullakaan ei ollut kiire. Hyvin on villi tunne tuommoinen. Keskellä päivää, keskellä viikkoa maleksin kiireettömänä kaupungilla. Yritän väistellä ohikulkijoita ja nautin kiireettömyydestä.

Enkä tahdo tuntea syyllisyyttä. Kuvia ei saanut ottaa, höh. Ei se mitenkään hiljainen ollut. Turistia ko rampasi kuin pipoo. Fyssäri antoi taas kyytiä. Niska on jo parempi. Se taipuu kuin nuorella joutsenella. Olkapäät tahtoo vittuilla vielä. Fyssäri haki mut odotustilasta ja tuumasi, että sieltähän tullaan niin  reippaasti.

Viime kerralla olin laahustanut kuin maani myynyt. Tapahtumaa parempaan on siis havaittavissa ulkoisessa olemuksessanikin. Hää tökkäsi muutamat akuneulat ja ai perkele, kun nekin teki kipiää.

Tökittiin sympaattiseen hermostoon ja en taida olla mitenkään sympaattisella tuulella. Akupunktio vaikuttaa minuun aina voimakkaasti. Olin eilisen illan ihan dillindalin. Jos ihmisen elimistö on pitkittyneessä stressitilassa, niin sympaattinen hermosta alkaa tehdä temppuja.

Nyt kun olen antanut itselle luvan nauttia, niin varasin kuumakivihieronnan Helsinki Day Spahan. Menen huomenna sinne relaa. Vaikka siellä fyssärillä ramppaan, niin se ei ole sellaista rentouttavaa nautintoa. Turvassa, lämpimässä vailla huolia ja murheita.

Varasin myös ajan Itäkeskuksen poliisiasemalle. Menen tunnustamaan takavuosina tekemäni murhan. Se on jäänyt painamaan mieltäni ja nyt tahdon taakkaani keventää. Se oli ihan vain sellainen kevyt tappo, mutta tunnustamalla saan varmaan kevyemmän mielen. Hah, menikö pala kurkkuun? Luulitko oikeesti, että Martta olisi mööder? Mä en tapa kuin huoranperkeleitä itikoita ja joskus mielessäni lahtaan Ukkorähjän. Mutta sitä ei lasketa. Varasin oikein ajan ja menen hakemaan uuden passin.

Eihän sitä koskaan tiedä, jos päättävät nakata mut selliin. Ajatella, jos olisinkin etsintäkuulutettu tai jotain Jos olisi tullut joku väärinkäsitys ja joudun kuulusteltavaksi. Enkä pystyisi antamaan alibia. Joutuisin syyttömänä vankilaan ja tuomituksi. Hetkinen, uutta passiahan minä vaan Eilinen Downton Abbey oli kyllä raaka.

Vai otanko sen liian henkilökohtaisesti? Ei ihmisiä saa noin järkyttää. Okei, se on vanha koukku, mutta silti. Ensin ollaan onnenkukkuloilla ihan piti pikkasen itkeä pirauttaa ja sit lyödään päälle rakkaan kuolema.

Hetken tuntui oikeasti pahalla, mutta sit ymmärsin, että sehän on vain teevee sarja. Ei se oikeesti kuollut. Hyvä ettei mennyt yöunet. Vaikka elämäni on pysähtynyt, niin aika ei ole. En voi lakata ihmettelemästä ajankulua. On aamu ja yhtäkkiä onkin jo ilta. Lipaston laatikot ovat yhä edelleen järjestämättä. Kaikki se suorittaminen on suorittamatta. Kaameaa, ihan järkyttävän kaameaa. Täällä haahuilen ja haaveilen. Voiko mun kellot käydä omaa aikaansa. Jos olenkin ulkopuolella ajanlaskun?

Tämä on uutta, tämä on ihanaa. Lähettänyt Maketsu klo Kun päivälle on yksikin ulospäin suuntautunut aikataulullinen meno, niin se vaatii jo lukujärjestyksen. Kaikki tapahtumat rakentuvat sen ympärille. Nyt olen päässyt eroon siitä, että inhoan kaikkea sovittua ja aikataulutettua. On kiva, kun on joku meno. Olen tärkeä, olen elossa. Kauhiaa, mullahan on hieman  kiire Tänään tapaan siis kiduttajani.

Oudolla, masokistisella tavalla odotan kohtaamistamme. Olenko takertunut häneen kuin hukkuva laivaan. Äääh, ei se mikään laiva ollut. Eikös se ollut joku helvetin heinänkorsi? Enivei, saan sieltä aina valoa ja voimaa. Ei, ei hän ole erityisen empaattinen, eikä tuo mitään sellaista, mikä olisi minulle jotenkin uutta ja ihmeellistä. Mutta onko se näin, että sairas ihminen tervehtyy jo pelkästään siitä, että joku kuuntelee ja edes näyttelee välittävänsä. Okei, mä maksan siitä sievoisen summan, sama se, mutta jokaisen käyntikerran jälkeen oloni on kevyt kuin rantakallioilla liitelevän perhosen.

Onko kenelläkään tietoa moisesta? Minut on valittu Nielsen kuluttajapaneliin. Saan jonkun viivakoodilukijan himaan ja sillä skannaan kaiken ostamani.

Se kerryttää minulle pisteitä, joilla voin ostaa kaikkia ihania tavaroita. Olen kaiketi joskus kuullut moisesta, mutta tietysti heräsi epäilys. Onko joku huijaus, vaikutti kyllä ihan asialliselle viestille. Mutta eihän noista tiedä, ovat niin ammattilaisia rosvotkin nykyään ja kaikki missä kysytään henk.

Otan ilolla vinkkejä vastaan. Ei maar, nyt mun täytyy rientää. Ajattelin, että kuuntelen ennen lähtöä rentoutusohjelman. Näin kestän kaupungin paineet ja olen vastaanottavaisempi kidutukselle.

Se on Moro ny! Nyt mulla ei oo mitään asiaa. Mutta nyt on aikaa ja nukuttuani tyydytetysti, en jaksa vetelehtiä sängyssäkään. Olen ajallisesti avoin ja tässä istun enkä muuta voi. Mitä se oikein on? Jos alat miettiä aikakäsitystäsi, niin saat huomata, että sitä on hyvinkin erilaista. Otetaan esimerkiksi minä ja Ukkorähjä. Ukkorähjän kohta tarkoittaa tunnin kuluttua. Minun kohta on minuuttia. Vei oman aikansa, että opin tuon. Ihan oikeesti, jos ollaan sovittu, että tavataan kohta, niin yleensä minä kerkeän siinä ajassa siivota, kastella kukat, maksaa laskut, paistaa kilon silakoita ja laittaa itseni lähtökuntoon.

Sekin on outoa, että laskemme ajan määritteen erilailla. Jos meidän on mentävä jonnekin tiettyyn aikaan, niin minun matka sinne kestää puolesta tunnista tuntiin enemmän kuin Ukkorähjällä. Jos menemme hänen aikataululla, niin olemme takuuvarmasti myöhässä. Minä olen aina etuajassa.

Jos sanon hänelle, että nyt lähdetään, niin ei missään nimessä kannata alkaa vielä silloin pukeutua ulkotamineisiin. Saat töröttää topat päällä ainakin sen puolisen tuntia ja odottaa. Jos olemme taivaltaneet yhdessä lähes viisitoista kesää, niin ainakin viisi vuotta siitä on kulunut tähän odottamiseen. Mutta nyt olen oppinut laskemaan Ukkorähjän ajanlaskua ja näin saanut sen soviteltua paremmin yhteisiin aikatauluihin. Sain fyssäriltä lainaksi rentoutus ceedeen.

Sen nimi on Kun aika antaa periksi. Tuossapa iltana muutamana sitä kuuntelin, mutta En oikein päässyt ineen. Siinä on kauniita mielikuvia, liplattavaa musaa ja aika niin kuin pysähtyy. Mun keskittymistä haittasi tekstin yliampuvuus ja mua alkoi lähinnä naurattaa.

Ja jostakin kumman syystä tunsin myös eroottista värinää punteissa. Makasin siis tuossa olohuoneen lattialla, nauroin ja olin eroottisesti latautunut. Vai mitäpä sanotte tästä: Hetkessä se kohoaa lämpöisen tuulen ystävänä keveillä, värikkäillä siivillään. Vakava askel kopisee ja kaikuu menneisyyttä onks mulla kätketty kenkäfetissi? Tuhlattuja hetkiä, saavuttamattomia maailmoita.

Perhonen lentää lämmön hyväilyssä, lävistäen askelten kopinan jne. Olen kaivanut ne esiin ja niillä itseäni vahvistan. Joku taika niissä on. Aika häviää, minä katoan. On vain se rentoutumisen syvä hetki. Olen ihan helvetin rento. Mistähän johtuu, että hikoilen nykyään? Eikä tämä ole mitään orvokille tuoksahtavaa tupsahdusta vaan ihan oikeeta, pistävää äijä hikeä.

Nytkin kainalot valuu märkänä. Voiks mulla olla jo vaihdevuodet? Ei, ei nämä ole kuumia aaltoja, mulla on aina snadisti kuuma. Voiko se johtua siitä, että nyt kun olen ulkopuolella hajuttoman yhteiskunnan, enkä käytä kainaloissani minkään valtakunnan antiperspiranttia, niin todellinen hajuni tulee esille. Ihanaa, mä h a i s e n niin äijälle. Mä oon niin äijä. Katsottiin eilen tallenuksesta Schdlerin lista. Siitä on vuosia, kun olen sen nähnyt, enkä oikein muistanutkaan kaikkea.

On se hyvä raina. Kohdatessani tätä vainon muistelua, muodossa missä tahansa, olen joka kerta ihmeissäni siitä, että kuinka kaikki tuo pääsi tapahtumaan. Se on vain niin käsittämätöntä. Olen joskus käynyt Buchenwaldin keskitysleirillä saksassa. Se on yksi elämäni järkyttävimmistä muistoista. Se oli leiri missä tuhottiin myös homoseksuaaleja. Ja siellä kuoli myös kaksi suomalaista. Muistan ajatelleeni, että jos olisin elänyt tuolloin, olisin saattanut olla yksi heistä.

Ei, ei voi pieni ihminen ymmärtää elämän julmuutta. Tälläkin hetkellä,  jossakin päin maailmaa tapahtuu tämmöisiä hirveyksiä. Oi, miks ihminen on niin julma? Nyt olisi paikallaan joku kevyt läppä tähän loppuun. En mie keksi, mutta pieni runoileva lehmä vois Kun aika pysähtyy on elämä tässä. Ruoho on vihreämpää tuolla mutta siellä saattaisin kuolla. Kärpäset lentävät kakkaan niille se on tuoksu rakkaan.

Aurinko laskee länteen menen uimaan läheiseen lampeen. Hyväkö tässä kaikki on. Mattomaakari oli pyytänyt kuvia uusista matoistani. Voiko tosiaan olla, että en ole täällä niitä esitellyt? Mut tässä, saaneeko kuvista selvän Askosta ovat ja edukkaat olivat. Vaalean harmaa on ihana. Paksu kuin pehmeä sammal. Olisin ostanut molemmat samanmoisii, mutta ei ollut kokoja.

Toinen on tummempi harmaa. Ensin olin, että ei käy, mutta annoin niiden olla lattialla ja kivastihan ne nappaa värit ympäröivästä maailmasta. Tulee niin kuin hiukka jännitettä ja rakenteellisesti värin mielenkiintoisuutta.

Mitä tuo nyt sit ikinä tarkoitaneekaan? Anteeks vaan, mutta mihin tää viikko taas hujahti? Tänään on siis lauantai, päivistä parhain. Tavallaan viikonloput menettää merkityksensä, kun on ns. Päivät vain liukuvat käsistä ja viikot vaihtuu. Sen verran viikonloppuilin, että tein perjantaina viikkosiivouksen.

En apinan raivolla vaan rakastaen. Eihän se suorittamattomuus kuitenkaan tarkoita sitä, että jättää kaiken tekemättä. Siitähän se vasta ressi tulisikin.

Asioita voi tehdä niin monella tapaa ja minä nyt satun tykkäämään siistimisestä. Se on yhdenlaista terapiaa. Join eilen siivotessa alkoholitonta olutta. Pääsin noin niin kuin tunnelmaan. Pitää olla itselle armollinen. Joo, joo, paskahousuluuseri ruoskii taas itseään. Oli hyvä pössis ja kiva fiilis. Kävin kattoo Chanelii Lauantain postaus jäi kesken. Alkoi jotenkin väsyttää ja päätinkin levähtää ja nyt jatkan tästä.

Tudei on siis sandei ja ympärillä pyhä hiljaisuus. Vaikka olen saikulla, niin pidän kiinni normi rytmeistäni. On olemassa oleva viikendi, menen nukkumaan arkiaikoihin ja herään niin kuin aina herään. Tosin sillä erotuksella, että nukun ihmisiks. Sehän tästä vielä puuttuisi, että valvoisin yöt ja makaisin päivät, nou vei.

Tänne kannattaa piipahtaa Eiliselle ei ollut ohjattua toimintaa. Piipahdettiin vain tossa lähi ostoskeskuksessa. Ukkorähjällä oli asioita ja minä haahuilin muuten vain. Noin niin kuin joutavalla jotakin. Ostin Tommy Tabermanin runokokoelman Sanokaa mitä sanotte, mutta mielestäni hän on kirjoittanut ihan osuvaa tuotantoakin. Ihan kaikkea vulva ja emihedeklitoris juttuja en allekirjoita, mutta paljon on myös hauskasti ajatuksia herättävää pohdintaa.

Nostin kirjan yöpöydälle ja ajattelin iltaisin parit runot lukaista. Opus on paksu, siinä riittänee runoa pitkäksi aikaa. Olin ensimmäistä kertaa 3D leffassa. Alkuun lasit oli häiritsevät mutta äkkiä niihin tottui ja kokemus oli eksotique. Tarina tuli niin lähelle ja kaikki oli käsinkosketeltavaa. Itse leffa oli kyllä katsomisen arvoinen. Tarina on upea ja se on hienosti toteutettu. Hieman mua häiritsee  sellainen, kuinka totuuden mukainen juttu on.

Tässäkin mentiin välillä yli hilseen, joten se hiukka häiritsi mun eläytymistä. Se on varmaan mielikuvituksen puutetta. Jos liikaa "pelleillään" niin tavallaan tarina ei ole minulle enää tosi ja alan kyseenalaistamaan kaiken.

Vähä vähemmän olisi parempi ja se 2 h. Mutta menkää katsomaan, oli se sen arvoinen. Käytiin ennen leffaa ulkoruokinnassa. Olisin halunnut sushii, mut kaikki hyvät mestat on La-iltana buukattu.

Joopa joo, mentiin sit Piccolo Mondoon. Ei pääse kurmee kehumaan. Okei, ei ruoka nyt suoranaisesti pahaa ollut, mutta Risotto oli riisipuuroo ja alkuruuan carpaccio oli outo sotku. Siihen oli  lykätty desi majoneesi! Voisi kuvitella, että moista ruokaa ei voi ryssiä. Kaavin rasvaisen majoneesin veke ja söin annokseni valittamatta. Aikataulu oli tiukahko, enkä olisi jaksanut sitä valitus rumbaa. Joskus on vain nieltävä. Noista tulee aina niin huonolle tuulelle. Kuten huomata saattaa on elo varsin tasainen.

Uskallanko edes ääneen sanoa, mutta niskapaska tuntuu paremmalle. Jotakin viikolla tapahtui, että olen hyväksynyt tämän hetken. Sitä kävin kovin miettimään mitä se onni on? Mistä tulee elämään nautinto, elämisen arvo? Voi tokkiinsa, onnen pikku pipanoita on paljon.

Jo se, että käännät itsesi valoon, etkä murjota nurkissasi, antaa elämälle sykettä. Ymmärsin myös sen, että on parempi tosiaankin tehdä asioita, joista tulee hyvä ja harras mieli. Niinpä päätinkin, että ensi viikolla käyn ihastelemassa taidetta, kasvohoidossakin voisi käydä. Luen runoja, kuuntelen kaunista musiikkia. Pitäisikö yrittää saada lippua kaupungin orkesterin konserttiin. Pitää ruokkia sielua ja mieltä tervehdyttävillä asioilla.

Ajattelin käydä hallissa uimassa, teen sen päivittäisen kävelyretken ja olen vain. Kiirehtimättä vailla mitään pakkoja. Kuulostaaks tää jo ihan huuhaalle? Kas, kun en ala kukkasia maalaamaan. Hmmm, voisihan sitä niitäkin Postailenpa Lemon Decon alle muutamia kuvia. En sanoa, että ei helvetissä se ole sinun vika. Poeka meni niin shokkiin, että joutui vähäksi aikaa sairaalahoitoon.

Olisiko tämä voitu välttää, jos olisin voinut ollut läsnä? Sota repi tärkeän ihmisen pois yllättäen minulle tärkeältä ihmiseltä. Enkä minä voinut edes saatana soittaa ottaakseni osaa. Perjantaina, kun pallojäätelöt on syöty , Poeka katsoo minua. Sanavalinta naurattaa minua; miten kukaan voi kutsua hotellihuonetta kodiksi?

Ja jo yhden yön jälkeen? En useinkaan pidä ketjuhotelleista, sillä ne ovat mielestäni niin kovin…kliinisiä ja aina samanlaisia. Ja joillekin se kliinisyys ja usein pelkistetty ja kiiltäväpintainen sisustus  on juuri se juttu, ihan samalla lailla kuin omaa kotia ostavillakin: Minä tykkään hotelleista, joissa on persoonallisuutta ja särmää, ehkä vähän rosoakin. Siksi pyrinkin yleensä suosimaan yksityisiä hotelleja ketjujen asemesta, ja niinpä ilahduin, kun löysin nettivaraussivuilta yli satavuotiaan hotelli Arthurin ihan Helsingin keskustasta.

Sain muuten paremman tarjouksen heidän omien sivujensa kautta, KesäHesa-kampanjansa ansiosta. Kannattaa siis aina tarkistaa myös hotellin omat sivut! Hotelli Arthur lupautui ystävällisesti päivittämään huoneemme, vaikkakin uskaltauduin kysäisemään kaupallisen yhteistyön mahdollisuutta vasta saapumistani edeltävänä päivänä: Huoneen sijainti oli meille ihanteellinen; suojaisassa sopukassa vähällä käytävätrafiikilla.

Kuva on Arthurin nettisivuilta ; oma sänkykuvani oli huomattavasti myllätympi! Huone ei ehkä ole ihanteellinen pienten lasten kanssa matkustaville tai liikuntarajoitteisille, sillä huoneeseen pääsy vaati rappujen kiipeämistä — se oli yhdeksännessä kerroksessa, kun puolestaan hissi meni ainoastaan kahdeksanteen asti. Mutta meille vetreille nuorille!! Ja sitä särmää huoneessa oli. Ihastuin välittömästi huoneen puuelementteihin - lienevätkö ihan rakennuksen alkuperäisiä? Jos, niin pointsit siitä, että niitä ei ole häivytetty mihinkään, vaan otettu osaksi huoneen karismaa.

Puu sisustusmateriaalina antaa minulle henkilökohtaisesti aina lämpimän, kotoisan vaikutelman. Tykästyin myös tosi paljon nojatuoleihin, ja hehkutinkin niitä niin, että Poeka jo jossain vaiheessa toppuutteli naureskellen; come on, they are just chairs. Mutta kun ne oli niin kivoja! Look at these embroideries! Okei, ehkä olin vähän vaahtosuinen haha.

Se lämpesi kolmena iltana neljästä; Poeka ei saanut siitä tarpeekseen. Halusin antaa hänelle omalta osaltani suomalaisen loman; suomalainen sauna ja karjalanpiirakat aamiaisella olivat olennainen osa tätä elämystä ihmiselle, joka ei ole oikeastaan koko elämänsä aikana ollut lomalla, saati yöpynyt hotellissa. Rosoa — aamiaisesta mainittakoon, että siellä oli ruuhkaa. Tämä on tietysti odotettavissakin kesäisessä Helsingissä, mutta olisin toivonut, että henkilökuntaa olisi ennakoiden työllistetty sen verran enemmän, ettei olisi ollut tarvetta itse raivata tilaa pöydälle; edellisten aamiaisvieraiden astioita piti siirtää syrjään useampana aamuna.

Pikku vaiva tietysti, mutta eh…tätä joudun tekemään joskus kotonakin köhköh. Tästä vähän risuja siis. Nyt piti alussa vähän arpoa, että missä leikkeleessä on sianlihaa ja mikä on kalkkunaa; ja mistä lihapullat on valmistettu.

Toisaalta taas - aamiaishenkilökunta oli ruuhkasta huolimatta kyllä hyvinkin ystävällistä, ja pysähtyi näennäisen kiireettömästi ja hymyillen kertomaan jokaisen leikkeleen ja muun lihaisan aamiaistarpeen sisällöstä erikseen. Tuli tunne, että täällä panostetaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Myös se, että aamiaistilaan astuessa lähes jokainen vastaan tuleva henkilökuntaan kuuluva toivotti hyvät huomenet ja hymyili — tuli olo, että huomattiin ja huomioitiin.

Ja itseasiassa — kun kirjautuessani ulos nappasin vastaanotosta hotellin käyntikortin, huomasin, että kodikkuus ja ystävällisyys olivat juurikin hotellin avainsanat.

Tietyssä elämänvaiheessa tytöttelystä saattaa tulla jopa toivottua - työajan ulkopuolella siis. Kieltämättä minä ja Poeka olemme hieman eksyneen oloisia; minä olen käynyt Forumissa viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, Poeka pari vuotta takaperin yhden kerran.

Vastaan jotain ympäripyöreätä ja yritän olla punastumatta samalla, kun tuuletan sisäisesti termiä nuoripari; meillä on kuudentoista vuoden ikäero, ja ainoastaan Poekaa meistä voi vielä hyvällä omallatunnolla kutsua nuoreksi. Poeka katsoo minua kysyvästi: Ravistan huomaamatta päätäni ja väläytän pienen kaikkiookoo-hymyn, ennen kuin käännyn takaisin naisen puoleen; tämä on pysähtynyt meitä vastapäätä, ja katselee meitä silmiään siristellen hyväntahtoisesti hymyillen.

Niin ajattelin että lähden shoppailemaan pitkästä aikaa! Mutta ei täältä oikein mitään tahdo näin vanhalle löytyä heh heh, minä olen jo yli seitsemänkymmentä! Mutta ei se haittaa, ihmisiä on kiva katsella myös! Ei nainen näytä läheskään ikäiseltään, ja kerron sen hänelle ennemminkin faktana kuin kohteliaisuutena.

..

Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä

: Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä

Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä 546
Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä 71
Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä Pah, tukka on kaamee. Nyt näkee selkeästi taaksepäin ja huomaa  kuinka rikkipoikkiväsy ja uupunut oli ennen saikkua. Itkusilmässä nieleskelin pettymystäni ja jatkoin leipuribullan työtä lievän kermakiihkon vallassa. Tai lähinnä hän jutteli ja minä huusin vastaukset. Satuin kanavalle ja ihan säikähdin itseäni. Voi anonyymina heittää sellaista läppää, joka kiihottaa, pelottaa ja vapauttaa sitä sisällä riehuvaa turhautunutta seksuaalienergiaa.
GAY KUOPIOSTA KANARIALLE ILMAISET SEKSIVIDEO Seksilinja beautiful homoseksuaaliseen shemale
Suomiporno tube aninkaisten ammattikoulu gay Kyllä sai huomaa, että takana on useamman viikon lepo. Katoan hetkittäin ja tulen taas pinnalle. Joskus on vain nieltävä. Siksi pyrinkin yleensä suosimaan yksityisiä hotelleja ketjujen asemesta, ja niinpä ilahduin, kun löysin nettivaraussivuilta yli satavuotiaan hotelli Arthurin ihan Helsingin keskustasta. Jahas, on aamujumpan aika. Ehkä se on se, ettei ole kuitenkaan ollut niin pipi, jotta olisi täysin toimintakyvytön. Jotakin tummaa taivaanrannassa on oltava.

Itäkeskus homoseksuaaliseen hieronta kalu täynnä

Sexo prno español porno xxl xxx xxx videos porno de negros porno años pornostar tube ver videos sexo gratis porno anal chupando polla vídeos sexo vidios trio fetiche de xexo videos cunlauder los mejores videos ponor gratis mia magma porno para follar hoy nenas masturbandose follando videos caseros de maduras porno gratis maduras videos pornos pollas porno gratis porno gai pollas videos gratis nikita bellucci xxx follando en la folla a su hija follando porno cratis maduras folladoras peliculas maduras swinger franceska jaime negras cachondas videos ponor gratis videos gratis ver porno mandingo vídeos porno las tetas grandes páginas porno negros videos porno maduros porno españoles putas japonesas chicas guarrillas hombres masturbandose desnudas madre hijo manga gratis tetonas españolas follando porno gratis rubias putas gratis porno bisexual porno gratis los mejores paginas de eyaculaciones femeninas ver porno gat chicas porno videos de dibujos manga porno de putas arabes xxx rubias culos gigantes videos porno maduras sexo gratis videos porno de soltera porno madre hija sexo oral porno lesvianas gratis en español porno asiatico porn maduras actrices x en la calle videos porno de pies gordas xxx gratis porno de sexso gratis maduras gratis actrices x videos latex porn free videos x video porno gratis en la cocina pornotube vídeos follando momxxx tubias 19 pirno español maduras nikita bellucci xxx rubias 19 actrices porno anal rubias videos porno con madre spanish porn videos eroticos gratuitos alexia texas porno viejas gratis porno de videos eroticos gratis vudeos xxx viejas tetonas follando cumloader videos de lesbianas videos porno putas chica desnudandose jenna haze porno casero abuelas chicas follando parejas cleopatra xxx español mejores tetas muy grandes follando como chupar coño depilado peliculas pornos hd videos porno anal hd follando moras xxx videos gratis tetonas españolas follando videos lesvianas gratis spanish porn free videos gratis de sexo peludas follando con joven tetona follando gordo follando en español porno videos porno en el amor videos de orgias vintagexxx vieos porno coños videos pornos gratis tetonas gratis rubias tetonas videos porno gratis en español porno videos x de viejos videos pprno coños peludos desnudos el fontanero follando porno para mujeres chupando pollas grandes videos de lucia xxx abuelos porno de pie rubias 19 rubias 19 lesbianas sexso gratis videos potno gratis maduras pollas enormes porno gei penetracion vaginal chicas caliente videos porno de lesvianas videos transexuales gratis tetona follando en castellano video porn tube hombres xxmaduras super grandes follando mujeres gordas masage rooms porno masajista mujeres con rubias tetonas follando videos porno en español videos videos de tetonas españolas follando videos x-art videos porno africano videos de maduritas hd vídeos porn tube videos porno lesbianas video amateur porno xxx cumloader xxx viejas lesbianas sexys porno gratis nacho vidal top actrices xxx negro videos gratis nacho vidal mujeres haciendo pajas gratis coño pelicula porno latinas folladas porno madre folla video porno videos porno xxx tias cachondas porno en publico porno mamadas porno gratis abuelas pono hd cumlauder videos gratis bideos de masajes orgias con sexo maduras gratis amateur xxx orgias lesbicas xxx tias guarras putasxxx porn hd como locas películas porno abuela enfermeras calientes cunnilingus videos videos porno español videos hd porno gratis videos porno gratis videos pornos ver vídeos pornos xxx videos lesvianas viejas cumloader xxx porno en la calle webcam xxx viejas gratis maduritas videos phorno gratis hentai hardcore teen porn chicas desnudad hd follada enseñando el coño culos grandes sexo peludo porno fiestas sexo maduro ver vidios maduras peludas chicos follando rusas porno sexi porno descargar videos xxx gratis sexo interracial videos xxx porno squirting follando en castellano web cam porno gratis chicas lesbianas españolas petadas hd free videos de putas putas video gratis videos hentai porno mamadas lamidas de maduritas tetas naturales videos de putas gonzo porno de porno gratuitas masajes eroticos porno gat maduras porno asiatica follando abuelas follando gratis maduras gordas videos gratis porno espanol gratis abuelas videos travestis porno.

con madre videos de travestis follando maduras gratis melani rios videos porno fuerte porno bi lesbianas xx porno casting videos sexo tube videos pornos lesbicos gratis porno amater casero peliculas porno profesoras follando videosporno gratis lesbianas videos lesbianas porno violacion maduritas tetonas españolas video maduritas. con sexo xxx hd tios follando mujeres sado videos porno enfermeras buenas jovenes videos de colegialas maduras porno sexy porno xxx glory hole porn hentai gratis en español madura caliente chochos eyaculando folladoras mujeres corriendose a tope porno gratis tetonas follando videos pprno gratis españoles orgias con jovenes follando coños peludos hd tetas grandes melody star maduros lesbianas follandose videos porno striptease porno lesvianas porno milf porn maduras videos free videos sasha grey ver video paginas porno travestis gratis de mujeres folando videos porno trio videos porno paris hilton porno español gratis videos lesvianas xxx mujeres hermosas desnudas pelis porno pollas de parejas porno rubias ver videos porno grstis xxmaduras películas porno lesbico chicas porno lesbiana chicascalientes prno español hd xxx vides porno alemán pelis porno gratis gang bang tube viejas video rita faltoyano arabes videos porno para follar bien chicas sexo gratis latinas porn videos pornos gratis tetas jovenes follando video porno bbw porno embarazadas porno de follar bien videos gratis en accion videos porno gratis videos gratis porno asiático rubias porno español madre video porno gratis abuelas gordas videos de tetonas mujeres tetonas x masajes pornos abuelas masturbandose desnudas sexo gorditas españolas follando vidios porno trio con hombres maduros abuelas gratis mujeres porno español maduras con los mejores tetas grandes y joven follada xexo videos x gratis heidi hentai video porno latina xxx gratis de negras follando sexo erotico porno casting español porno con polla larga como follan tetonas videos hentaixxx videos lesvianas gratis peludas follando gratis videos pornos en español coños peludos xxx hd gratis porno de abuelas peludas videos porno maduras trans runias 19 ver videos xxgratis vidios eroticos putas arabes videos porno gratis porno red porn videos maduras videos manga porno maduritas pornstars hd porno videos sexo videos gratis porno gordos follando duro teens hd porno francesas es.

7. elokuu on rukouksesta kyseisten homoseksuaalisten henkilöiden kanssa ja . Turku on Euroopan kulttuuripääkaupunki ja täynnä toinen . ITÄKESKUS Fysioterapia · Hieronta · Akupunktio · Lymfahoito · Perusjalkahoito. 3. kesäkuu Torsti Koskisen valistuskiertueella Itäkeskuksen yläasteella, mutta ”Se ei ollut kummoinen hieronta”, Fatou Jatta sanoo pienessä miten maa meidän jalkojen alla on täynnä elämää, sienirihmastoja ja .. Liioittelematta voin sanoa, että Mikkelillä on komein kalu, mitä olemme koskaan nähneet. brenikka, std. slg. mitalli Jotai brenikoit sil oli rinta täynnä hinkata, hinkkaa, ark. std. slg. hangata, hieroa Siis mä hinkkasin noita kaakeleita varmaan tunnin.