Ilmaisia seksi pari etsii homoseksuaaliseen miestä

ilmaisia seksi pari etsii homoseksuaaliseen miestä

Lenitan logiikan mukaan halpa seksi on paha asia. Lenita haluaa, että seksi on miehille paljon kalliimpaa kuin naisille. Missä piileksii arkkifeministin tasa-arvoinen käsitys seksin hinnasta? Eikö tasa-arvossa seksin pitäisi olla yhtä halpaa niin miehille kuin naisillekin? Kirjoitin aikaisemmin , kuinka feministinen vihapuhe seksuaalisuudesta yrittää väkisin tyrkyttää oikeanlaista käsitystä seksuaalisuudesta muille. Lenitan vihapuhe on vielä astetta tavanomaista törkeämpää, kun hän vertaa vapaaehtoista seksikauppaa murhiin.

Sama kun vertaisi homoseksiä murhiin. Ilmainen seksi on prostituution, raiskausten ja pornon pahin vihollinen. Jos ilmaista seksiä olisi riittävästi, nuo feministien inhoamat asiat vähentyisivät dramaattisesti. Halpa seksi on noiden asioiden toiseksi pahin vihollinen. Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa seksi on yhtä halpaa miehille ja naisille. Lenita yrittää tyypillisen feministin tapaan lisätä miesten epätasa-arvoa nostamalla seksin hintaa miehille, vaikka seksi on naisille ilmaista Ks.

Näytä Piilota kommentit 8 kommenttia. Taas tässä pyörähtelee käsitteet naiset-miehet ikäänkuin näiden ryhmien sisällä olisi samanlaista "lykästäminen" joka iikalla. Ihmettelen kuinka seksinsaaminen voisi olla koskaan "tasa-arvoista". Entä jos ei saa sellaista palvelua ilotalosta mitä hakee ja haluaisi. Heti muodostuisi erilaisia ryhmiä pitkä liuta jotka ei saa haluamaansa, vaan niitä harmittaisi syvästi kuunnella vieläpä julistusta kuinka nyt muka saa mitä vaan.

Lenitan mukaan seksin saannin pitäisi olla entistäkin epätasa-arvoisempaa. Se on omistuista, koska tasa-arvo on yleisesti hyväksytty periaate. Se on sitten eri kysymys, miten käytännössä päästään tasa-arvoisempaan tilanteeseen.

Eikö Lenitan kannanoton jonkunlainen implikaatio ole, että maksullinen seksi on vähemmän paha, jos se on kalliimpaa? Seksille on vähän hankala määritellä yleispätevää maailmanmarkkinahintaa, mutta eri valtioiden hintatasoa tietenkin on myös vertailtu. Lenita esittää sen sukupolven ajatuksia, joka kasvatettiin kieltäytymään tilapäisistä seksisuhteista ja rakkaudettomasta seksistä.

Lenitan ikäpolville rakkaus ja seksi kuuluvat saumattomasti yhteen. Kunniallinen nainen harjoitti seksiä vain aviomiehensä kanssa, tai kihlattunsa kanssa, tai vähintään vain miehen kanssa, josta oli tulossa mahdollinen aviomies.

Muunlainen seksi kuului ns. Lenitan nuoruudessa seksistä kieltäytyminen, muissa kuin rakkaussuhteissa olikin viisasta, sillä liian monen miehen kanssa seksiä harjoittava nainen voitiin toimittaa suljettuun laitokseen "mielenterveydellisistä syistä". Myös tällaisen naisen maineen hankkinut nainen oli aina vaarassa menettää myöhemminkin lapsensa, sillä sosiaaliviranomaiset ottivat kärkkäästi huostaan sellaisen naisen lapset, joka ei noudattanut tiukkoja seksuaalisuuden rajoja.

Lenitan nuoruudessa jopa pakkosterilointi uhkasi seksuaalisesti kapinoivaa naista. Nykyisin suuntaus kulkee siihen suuntaan, että sallimme eri ihmisryhmille monimuotoisen seksuaalisuuden. Homoseksuaalit ja lesbot saavat entistä hyväksytymmin toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan, vaikka se poikkeaa tyypillisestä, enemmistön seksuaalisuudesta.

Samoin niiden ihmisten seksuaalisuus, jotka eivät elä parisuhteessa tai rakkaussuhteessa hyväksytään nuorempien ikäluokkien keskuudessa. Seksin ei enää automaattisesti odoteta liittyvän rakkaussuhteeseen, vaan myös rakkaudeton seksi hyväksytään. Esimerkiksi nuorten ikäpolvien keskuudessa on jo yleistä ns. Myös tilapäinen seksi, seksi ilman sitoumuksia tai tarkoitusta sitoutua, on nuorempien ikäkuokkien parissa hyväksytympää. Sekä naiset, että miehet, voivat harjoittaa seksiä tilapäisissä suhteissa hyväksytysti, ilman oletusta rakkaussuhteesta.

Tämä ajatuksin herättää vanhemmissa ikäluokissa inhon väristyksiä ja moraalisia vaatimuksia tällaisen seksin tuomitsemiseksi. Kuitenkin, kun Suomessakin elää jo miljoona sinkkua, ja sinkkujen määrä kasvaa koko ajan, niin on suvaitsevaista hyväksyä myös se ajatus, että sinkut saavat harjoittaa seksiä.

Jos asetamme moraalisen vaatimuksen siitä, että seksiä saa harjoittaa vain rakkaussuhteissa, niin kiellämme samalla sinkuilta oikeuden toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Nykyaikana, kun hyväksymme homoseksuaalisuuden ja lesbouden, niin meidän tulee hyväksyä myös sinkkujen oikeus rakkaudettomaan seksiin. Tulevaisuudessa ehkä jopa enemmistö meistä elää sinkkuina. Siksi onkin aiheellista muuttaa seksuaalipolitiikan suuntaa siihen suuntaan, että tilapäisistä seksisuhteista, rakkaudettomasta seksistä, seksistä seksin vuoksi tulisi entistä hyväksyttävämpää, jotta myös sinkuilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet seksuaalisuutensa toteuttamiseen elämässään.

Nykyisin monet puolueet valitsevat perinteisen perhearvoja korostavan seksuaalipoliittisen linjauksen, jossa poliittisena linjauksena on sinkkujen rakkaudettoman seksin tuomitseminen ja demonisointi samaan tapaan kuin Putinin linjana on homoseksuaalisuuden tuomitseminen. Naiset etsivät ikiaikaisten viettiensä ohjaamina lapsille huoltajaa, miehet taas levittävät vastuuttomasti geenejään kenen kanssa vain.

Jos näin olisi, miehille ilmainen seksi, siis jonkinlainen kommunistinen promiskuiteetti, olisi naisille todella kallista, koska hän joutuisi ehkä parin minuutin ilosta jos siitäkään vuosikausiksi hoitamaan lasta ilman isää. Naisille ilmainen seksi taas tarkottaisi perinteistä mallia, jossa naiminen tarkoitti naimista, siis naimisiinmenoa. Vuosituhannet kulttuuri on siis korostanut naisten "ilmaista" seksiä. Nyky-yhteiskunta taas on halventanut miesten - tai ainakin joidenkin miesten - seksin hintaa.

Syynä on ehkäisy ja hyvinvoinityhteiskunta, joka pitää huolta lapsistaan. Lenita tuskin on mitään analyysiä tehnyt. Mutta jos olisi, se varmaan väittäisi, että miehen seksin hinnan nostaminen nostaisi perhearvoja kunniaan ja vähentäisi hyvinvointiyhteiskunnan tarvetta.

Oletan siis, että Lenita on aito konservatiivi. Jossain oli hänen kirjansa eurolla myynnissä tässä taanoin, mutta pidin hintaa aivan liian korkeana, joten en ostanut enkä siis tiedä hänen arvomaailmastaan paljon mitään. Airistolta taisi päästä Lipposet, elikkä pohjautuen entiseen asemaan on kova tarve olla esillä, vaikka kompetenssi ei enää välttämättä riitäkään. Tuskinpa Airistolla on Saksan prostituutiosta kovin tarkkaa käsitystä, niinkuin ei varmaan monilla meillä muillakaan. Joten on suhteellisen helppoa esittää jotain väitteitä kaupallisen seksin haitoista, kun harva pystyy niitä siltä seisomalta kritisoimaan.

Mielenkiintoista on Airiston ajatus siitä, että nimenomaan seksin halpuus tekee siitä jotenkin erityisen tuomittavaa. Jos siis kaupallisella seksillä olisi "oikea" hinta, niin se olisi sallitumpaa? Jaa, tämä vaatisi naisellisuuden kriminalisointia kaikissa muodoissa. Lenitasta itsestä tulisi rikollinen. Kansalaisaloitteessa ruotsi vapaaehtoiseksi on yli 47 ääntä, mutta vielä puuttuu jokunen, joten käykäähän äänestämässä. Homoaktivistien luoma kuva todellisesta rakkaudesta on harhautus ja illuusio, jonka avulla he pyrkivät muuttamaan ihmiset homoseksuaalisuudelle myönteiseksi.

On tietenkin päivänselvää, että vain heterosuhteessa ihminen pystyy kokemaan todellisen rakkauden ja sitoutumisen toiseen ihmiseen. On päivänselvää ja kiistatonta, että lapsen luonnollinen kehitys sekä kyky ilmaista rakkautta ja antaa rakkautta vääristyy, jos hän joutuu elämään perheessä, jossa on riski ja vaara usein toistuvaan toisen vanhemman vaihtumiseen.

Parisuhde, joka perustuu vääristyneeseen himoon jättää myös jälkensä lapsen kehitykseen eikä vahvista hänessä luonnollista halua kokea rakkautta ja antaa rakkautta. Mark Regneruksen tutkimuksen mukaan parien vaihtuvuus lisää lapseen kohdistuvan seksuaalisen hyväksikäytön riskiä. Homoseksuaalisten miesten parissa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö oli harvinaisempaa kuin lesbojen keskuudessa. Hogg johti tutkimusta, jossa kerättiin tietoa Vancouverin alueen homo- ja bioseksuaalisista miehistä vuosilta Tutkimuksen kohteena oli taudin vaikutus keskimääräiseen eliniän odotteeseen.

Rokotteet ovat kehittyneitä, muuta siitä huolimatta on olemassa vaara, että taudit leviävät. Bi- ja homoseksuaalien miesten todennäköisyys elää 20 ikävuodesta vuotiaaksi vaihtelivat prosentin välillä. Nämä luvut ovat merkittävästi alhaisemmat kuin muilla miehillä yleensä, joilla todennäköisyys elää vuotiaasta vuotiaaksi oli 78 prosenttia. Suuressa kanadalaiskaupungissa vuotiaiden homo- ja biseksuaalien miesten eliniänodote on vuotta vähemmän kuin muihin miehiin verrattuna.

Jos sama suuntaus kuolleisuudessa jatkuisi, arviomme mukaan lähes puolet nyt vuotiaista homo- ja biseksuaaleista miehistä ei saavuta vuotissyntymäpäiväänsä. Jopa kaikkein liberaalimpien oletusten mukaan homo- ja biseksuaaleilla miehillä tässä urbaanissa keskuksessa on tällä hetkellä vastaava eliniänodote kuin kaikilla miehillä Kanadassa vuonna Homoseksuaalinen käytös lisää vakavia terveysriskejä. Tutkimukset ja todisteet osoittavat, että homomiesten ja lesbojen seksisuhteiden kautta on suurempi vaara sairastua terveyttä uhkaaviin tauteihin kuin heteroaviosuhteissa.

Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja. Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV: Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV: Olettamus, että lesbojen keskuudessa on vähäinen riski saada tartunta seksitaudista on väärä.

Lesbojen keskuudessa on myös terveysriskejä, sillä lesbojen keskuudessa on raportoitu lukemattomia määriä seksikontakteista homoseksuaalisten ja bi-seksuaalisten miesten kanssa. Homoperheissä on selvästi suurempi riski sairastua vakaviin tauteihin ja sairauksiin kuin heteroperheissä.

On tietenkin selvää, että alttius vakaviin terveysuhkiin koskettaa ja ahdistaa pientä lasta, joka kasvaa homoseksuaalisessa perheessä. Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin. Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimukset osoittavat sen että homoseksuaalisuuden yleisestä hyväksymisestä huolimatta homoseksuaaleilla on masennusta sekä itsemurha yrityksiä.

Tässä valossa on nähtävä ettei ole perusteltua täysin väittää, että homouden vastustaminen "homofobia" synnyttäisi masennusta ja itsemurha riskiä. Laajat Hollantilaistutkimukset osoittavat ettei "homofobia" ole syy homojen ja lesbojen masennukseen, ahdistukseen sekä itsemurha riskiin. Hollantilaistutkijoiden mielestä tutkimus tuo esille todisteet, että homoseksuaalisuus on syy suurempaan riskiin sairastua psykiatrisiin sairauksiin homojen keskuudessa kuin "homofobian" aiheuttamat syyt.

Theo Sandfort, Ron de Graaf, et al. Näyttää selvästi siltä myös tutkimusten valossa, että homoseksuaalien henkiset ongelmat kuten masennus, ahdistus ja itsemurha riski johtuvat luonnottomasta ja vääristyneestä seksuaalisesta suuntautumisesta. Edellä oleva lausuntoni ei ole pilkkaava, homoja syrjivä tai rasistinen, vaan se perustuu tutkimukseen ja todelliseen näyttöön, joka on tehty maassa, jossa ei ole "homofobiaa".

On siis perusteltua sanoa, että suuri osa homoseksuaaleista elää onnetonta elämää homoseksuaalisen taipumuksensa tähden.

.

Lenita Airiston mukaa n Saksasta on tullut seksikaupan halpahalli. Lenitan logiikan mukaan halpa seksi on paha asia. Lenita haluaa, että seksi on miehille paljon kalliimpaa kuin naisille.

Missä piileksii arkkifeministin tasa-arvoinen käsitys seksin hinnasta? Eikö tasa-arvossa seksin pitäisi olla yhtä halpaa niin miehille kuin naisillekin? Kirjoitin aikaisemmin , kuinka feministinen vihapuhe seksuaalisuudesta yrittää väkisin tyrkyttää oikeanlaista käsitystä seksuaalisuudesta muille. Lenitan vihapuhe on vielä astetta tavanomaista törkeämpää, kun hän vertaa vapaaehtoista seksikauppaa murhiin.

Sama kun vertaisi homoseksiä murhiin. Ilmainen seksi on prostituution, raiskausten ja pornon pahin vihollinen. Jos ilmaista seksiä olisi riittävästi, nuo feministien inhoamat asiat vähentyisivät dramaattisesti. Halpa seksi on noiden asioiden toiseksi pahin vihollinen. Tasa-arvoisessa yhteiskunnassa seksi on yhtä halpaa miehille ja naisille. Lenita yrittää tyypillisen feministin tapaan lisätä miesten epätasa-arvoa nostamalla seksin hintaa miehille, vaikka seksi on naisille ilmaista Ks.

Näytä Piilota kommentit 8 kommenttia. Taas tässä pyörähtelee käsitteet naiset-miehet ikäänkuin näiden ryhmien sisällä olisi samanlaista "lykästäminen" joka iikalla. Ihmettelen kuinka seksinsaaminen voisi olla koskaan "tasa-arvoista". Entä jos ei saa sellaista palvelua ilotalosta mitä hakee ja haluaisi. Heti muodostuisi erilaisia ryhmiä pitkä liuta jotka ei saa haluamaansa, vaan niitä harmittaisi syvästi kuunnella vieläpä julistusta kuinka nyt muka saa mitä vaan.

Lenitan mukaan seksin saannin pitäisi olla entistäkin epätasa-arvoisempaa. Se on omistuista, koska tasa-arvo on yleisesti hyväksytty periaate. Se on sitten eri kysymys, miten käytännössä päästään tasa-arvoisempaan tilanteeseen. Eikö Lenitan kannanoton jonkunlainen implikaatio ole, että maksullinen seksi on vähemmän paha, jos se on kalliimpaa? Seksille on vähän hankala määritellä yleispätevää maailmanmarkkinahintaa, mutta eri valtioiden hintatasoa tietenkin on myös vertailtu. Lenita esittää sen sukupolven ajatuksia, joka kasvatettiin kieltäytymään tilapäisistä seksisuhteista ja rakkaudettomasta seksistä.

Lenitan ikäpolville rakkaus ja seksi kuuluvat saumattomasti yhteen. Kunniallinen nainen harjoitti seksiä vain aviomiehensä kanssa, tai kihlattunsa kanssa, tai vähintään vain miehen kanssa, josta oli tulossa mahdollinen aviomies.

Muunlainen seksi kuului ns. Lenitan nuoruudessa seksistä kieltäytyminen, muissa kuin rakkaussuhteissa olikin viisasta, sillä liian monen miehen kanssa seksiä harjoittava nainen voitiin toimittaa suljettuun laitokseen "mielenterveydellisistä syistä".

Myös tällaisen naisen maineen hankkinut nainen oli aina vaarassa menettää myöhemminkin lapsensa, sillä sosiaaliviranomaiset ottivat kärkkäästi huostaan sellaisen naisen lapset, joka ei noudattanut tiukkoja seksuaalisuuden rajoja.

Lenitan nuoruudessa jopa pakkosterilointi uhkasi seksuaalisesti kapinoivaa naista. Nykyisin suuntaus kulkee siihen suuntaan, että sallimme eri ihmisryhmille monimuotoisen seksuaalisuuden. Homoseksuaalit ja lesbot saavat entistä hyväksytymmin toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan, vaikka se poikkeaa tyypillisestä, enemmistön seksuaalisuudesta. Samoin niiden ihmisten seksuaalisuus, jotka eivät elä parisuhteessa tai rakkaussuhteessa hyväksytään nuorempien ikäluokkien keskuudessa.

Seksin ei enää automaattisesti odoteta liittyvän rakkaussuhteeseen, vaan myös rakkaudeton seksi hyväksytään. Esimerkiksi nuorten ikäpolvien keskuudessa on jo yleistä ns. Myös tilapäinen seksi, seksi ilman sitoumuksia tai tarkoitusta sitoutua, on nuorempien ikäkuokkien parissa hyväksytympää.

Sekä naiset, että miehet, voivat harjoittaa seksiä tilapäisissä suhteissa hyväksytysti, ilman oletusta rakkaussuhteesta.

Tämä ajatuksin herättää vanhemmissa ikäluokissa inhon väristyksiä ja moraalisia vaatimuksia tällaisen seksin tuomitsemiseksi. Kuitenkin, kun Suomessakin elää jo miljoona sinkkua, ja sinkkujen määrä kasvaa koko ajan, niin on suvaitsevaista hyväksyä myös se ajatus, että sinkut saavat harjoittaa seksiä. Jos asetamme moraalisen vaatimuksen siitä, että seksiä saa harjoittaa vain rakkaussuhteissa, niin kiellämme samalla sinkuilta oikeuden toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan.

Nykyaikana, kun hyväksymme homoseksuaalisuuden ja lesbouden, niin meidän tulee hyväksyä myös sinkkujen oikeus rakkaudettomaan seksiin. Tulevaisuudessa ehkä jopa enemmistö meistä elää sinkkuina. Siksi onkin aiheellista muuttaa seksuaalipolitiikan suuntaa siihen suuntaan, että tilapäisistä seksisuhteista, rakkaudettomasta seksistä, seksistä seksin vuoksi tulisi entistä hyväksyttävämpää, jotta myös sinkuilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet seksuaalisuutensa toteuttamiseen elämässään.

Nykyisin monet puolueet valitsevat perinteisen perhearvoja korostavan seksuaalipoliittisen linjauksen, jossa poliittisena linjauksena on sinkkujen rakkaudettoman seksin tuomitseminen ja demonisointi samaan tapaan kuin Putinin linjana on homoseksuaalisuuden tuomitseminen. Naiset etsivät ikiaikaisten viettiensä ohjaamina lapsille huoltajaa, miehet taas levittävät vastuuttomasti geenejään kenen kanssa vain. Jos näin olisi, miehille ilmainen seksi, siis jonkinlainen kommunistinen promiskuiteetti, olisi naisille todella kallista, koska hän joutuisi ehkä parin minuutin ilosta jos siitäkään vuosikausiksi hoitamaan lasta ilman isää.

Naisille ilmainen seksi taas tarkottaisi perinteistä mallia, jossa naiminen tarkoitti naimista, siis naimisiinmenoa. Vuosituhannet kulttuuri on siis korostanut naisten "ilmaista" seksiä. Nyky-yhteiskunta taas on halventanut miesten - tai ainakin joidenkin miesten - seksin hintaa.

Syynä on ehkäisy ja hyvinvoinityhteiskunta, joka pitää huolta lapsistaan. Lenita tuskin on mitään analyysiä tehnyt.

Mutta jos olisi, se varmaan väittäisi, että miehen seksin hinnan nostaminen nostaisi perhearvoja kunniaan ja vähentäisi hyvinvointiyhteiskunnan tarvetta. Oletan siis, että Lenita on aito konservatiivi. Jossain oli hänen kirjansa eurolla myynnissä tässä taanoin, mutta pidin hintaa aivan liian korkeana, joten en ostanut enkä siis tiedä hänen arvomaailmastaan paljon mitään. Airistolta taisi päästä Lipposet, elikkä pohjautuen entiseen asemaan on kova tarve olla esillä, vaikka kompetenssi ei enää välttämättä riitäkään.

Tuskinpa Airistolla on Saksan prostituutiosta kovin tarkkaa käsitystä, niinkuin ei varmaan monilla meillä muillakaan. Joten on suhteellisen helppoa esittää jotain väitteitä kaupallisen seksin haitoista, kun harva pystyy niitä siltä seisomalta kritisoimaan.

Mielenkiintoista on Airiston ajatus siitä, että nimenomaan seksin halpuus tekee siitä jotenkin erityisen tuomittavaa. Jos siis kaupallisella seksillä olisi "oikea" hinta, niin se olisi sallitumpaa? Jaa, tämä vaatisi naisellisuuden kriminalisointia kaikissa muodoissa.

Lenitasta itsestä tulisi rikollinen. Hollannissa tehdyn tutkimuksen mukaan homosuhteen vakiokesto on puolitoista vuotta. Pollak on tehnyt tutkimuksen miesten välisestä homoseksuaalisuudesta länsimaissa. Pollakin mukaan vain muutamat homosuhteet kestivät yli kaksi vuotta sekä että monet homoseksuaalit sanoivat olleensa lyhyissä suhteissa satojen miesten kanssa.

Robins tekivät tutkimuksen miesten ja naisten homoseksuaalisuudesta, jonka mukaan miesparien keskimääräisen suhteen kesto on noin kaksi tai kolme vuotta. Homoseksuaalisen suhteiden lyhyt kesto kertoo meille sen, että kyseessä ei ole luonnollinen rakkaus, vaan vääristynyt seksuaalisuus, joka johtaa jatkuvaan uuden seksiparin etsimiseen.

Kyseessä on vääristynyt himo, jonka tähden homomies etsii jatkuvasti uutta seksisuhdetta. Monet entiset homomiehet vahvistavat tämän sanomalla, että homoudessa ei ole kyse rakkaudesta, vaan vääristyneestä himosta, jota yritetään täyttää mahdollisimman monen seksikumppanin kanssa.

Edellä olevat lauseet eivät ole tarkoitettu homoseksuaalien lyömiseen, vaan ne ovat tosiasioita, jonka monet ex-homot myöntävät todeksi. Homoaktivistien luoma kuva todellisesta rakkaudesta on harhautus ja illuusio, jonka avulla he pyrkivät muuttamaan ihmiset homoseksuaalisuudelle myönteiseksi.

On tietenkin päivänselvää, että vain heterosuhteessa ihminen pystyy kokemaan todellisen rakkauden ja sitoutumisen toiseen ihmiseen. On päivänselvää ja kiistatonta, että lapsen luonnollinen kehitys sekä kyky ilmaista rakkautta ja antaa rakkautta vääristyy, jos hän joutuu elämään perheessä, jossa on riski ja vaara usein toistuvaan toisen vanhemman vaihtumiseen. Parisuhde, joka perustuu vääristyneeseen himoon jättää myös jälkensä lapsen kehitykseen eikä vahvista hänessä luonnollista halua kokea rakkautta ja antaa rakkautta.

Mark Regneruksen tutkimuksen mukaan parien vaihtuvuus lisää lapseen kohdistuvan seksuaalisen hyväksikäytön riskiä. Homoseksuaalisten miesten parissa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö oli harvinaisempaa kuin lesbojen keskuudessa. Hogg johti tutkimusta, jossa kerättiin tietoa Vancouverin alueen homo- ja bioseksuaalisista miehistä vuosilta Tutkimuksen kohteena oli taudin vaikutus keskimääräiseen eliniän odotteeseen.

Rokotteet ovat kehittyneitä, muuta siitä huolimatta on olemassa vaara, että taudit leviävät. Bi- ja homoseksuaalien miesten todennäköisyys elää 20 ikävuodesta vuotiaaksi vaihtelivat prosentin välillä.

Nämä luvut ovat merkittävästi alhaisemmat kuin muilla miehillä yleensä, joilla todennäköisyys elää vuotiaasta vuotiaaksi oli 78 prosenttia. Suuressa kanadalaiskaupungissa vuotiaiden homo- ja biseksuaalien miesten eliniänodote on vuotta vähemmän kuin muihin miehiin verrattuna.

Jos sama suuntaus kuolleisuudessa jatkuisi, arviomme mukaan lähes puolet nyt vuotiaista homo- ja biseksuaaleista miehistä ei saavuta vuotissyntymäpäiväänsä. Jopa kaikkein liberaalimpien oletusten mukaan homo- ja biseksuaaleilla miehillä tässä urbaanissa keskuksessa on tällä hetkellä vastaava eliniänodote kuin kaikilla miehillä Kanadassa vuonna Homoseksuaalinen käytös lisää vakavia terveysriskejä.

Tutkimukset ja todisteet osoittavat, että homomiesten ja lesbojen seksisuhteiden kautta on suurempi vaara sairastua terveyttä uhkaaviin tauteihin kuin heteroaviosuhteissa. Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja.

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV: Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV: Olettamus, että lesbojen keskuudessa on vähäinen riski saada tartunta seksitaudista on väärä. Lesbojen keskuudessa on myös terveysriskejä, sillä lesbojen keskuudessa on raportoitu lukemattomia määriä seksikontakteista homoseksuaalisten ja bi-seksuaalisten miesten kanssa.

Homoperheissä on selvästi suurempi riski sairastua vakaviin tauteihin ja sairauksiin kuin heteroperheissä. On tietenkin selvää, että alttius vakaviin terveysuhkiin koskettaa ja ahdistaa pientä lasta, joka kasvaa homoseksuaalisessa perheessä.

Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin.

Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä.

Takaapäin nussiminen homo h-kuppi

TAMPERE HOMOSEKSUAALISEEN ESCORTS SAANA PORNOTÄHTI

KALEV SPA HINNASTO HOMO PORNO VIDEOITA

Joven videos españoles porno gratis xxx gratis masaje anal maduras mamadas porno españolas follando en playas nudistas porno de maduras sex porn tetas en grupo nuria tetona follando gorditas españolas follando con 18 porno de chicas porn bree daniels videos gratis rubias tetonas madelyn monroe videos españoles sexos gratis toro pormo videos porno de sexo hd nacho vidal en español pollas películas porno cachondas abuelas anal duro rubias tetonas follando con videos porno para descargar videos heroticos videos teens chicas gratis los mejores paginas porno bisex gorda xxx sasha grey videos trabestis videos porno rubias 19 años 70 video porno chochas peludas tetas grandes ver pelicula porno tetudas naturales chochos porno gratis toro pormo porno videod porno de abuelas pelis porn tubias 19 sexo amateur madura sexo porno maduras.

con maduritas tetonas porno hentay enfermeras follando videos porno porno gratis tetonas gratis silvie delux 18 porno chinos follando porno españoles xxx free videos porno gratis xxx viejas viejos porno. cumlouder guarras gratis pornotube hd bondage video porno gratis maduritas x videos xx potno gratis alexi texas videos pornno porno sado videos porno videos gratis sexo chicas chupando gordas gratis sexo porn videos amateur sexo anal porn tub tube videos gratis abuelas videos gratis rubias tetonas porno intercambio parejas porno.

cumlouder porno masajes videos sasha grey porn amateur follando hija porno gratis estrellas del sexo erotico video lesbiana maduras porno rubias x como chupar tetas del porno enfermeras calientes videos pornos en la playa corridas xxx milf vids ama de pollas videos trabestis porno libre puta xxx gratuitos transexuales follar porno sexo con rubias x vidios eroticos gratis morena follando duro xxx videosdesexo porn chat mujeres chicas jovenes follando porno enanas latinas vídeo xxx gorditas follando madres madre hija putas buenas folladas por el mejor porno en castellano videos porno español webcams sexo lesvico embarazada follando playa maduras video porno xl xxx mejor video porno xx porno gartis videos sexo porno blackonblondes videos masajes streaming porn hd porno videos porno trio streaming porn videos porno viejas peludas follando videos mamadas cachondas ancianas gordas follando sexo suave porno pov hd vídeos porno gratis travestis ferrol gorditas el amor video mamada maduras follar chicas negras videos de travestis porno.