Seksiä tallinna homoseksuaaliseen kuinka saada mies ejakuloimaan

Kerran tapahtui Wisconsinissa tapaus, jossa isä antoi pojalleen syntymäpäivänä rahaa, ja käski tämän mennä ostamaan rahalla seksiä. Kävi kuitenkin niin, että perheen isoäiti tapasi pojan, ja kysyi minne tämä oli menossa. Poika selitti, että hän oli menossa seksiä ostamaan isän antamilla rahoilla. Isoäiti silloin ehdotti, että poika antaisikin rahat hänelle, ja he sitten seksittäisivät yhdessä. Jälkeenpäin isä tuli pojan luokse ja huusi vihaisena: Niillä on empatiakykyä ja mielikuvitusta kuvitella, miltä huorasta tuntuu, ja mitä huoralle aiheutuu pidemmän päälle.

Asiakas-narskujahan asia ei kiinnosta. Kyseessä on varmaan insesti-isän prostituoitu puoliso. On niin monenlaisia sateenkaariperheitä. Nykyään työllisyys voi olla todella sopimatonta. Vapaus on minulle pyhin arvo. Vapaa ihminen voi elää haluamallaan tavalla, kunhan ei estä toisia tekemästä samoin. Nyt nämä seksin ostamisen kieltäjät ovat omien moraalikäsitystensä sokeuttamina rajoittamassa heidän kanssaan eri tavoin ajattelevien vapautta.

Ei ole yhtä oikeaa tapaa harrastaa sitä. Kunhan täyttyy perusvaatimus siitä, että seksiä harjoittavat aikuiset ihmiset tekevät sitä vapaasta tahdostaan, niin on aivan yhdentekevää vaihtaako siinä raha omistajaa vai ei. Seksin ostamisen kieltäminen, mutta sen myymisen salliminen on lisäksi käsittämättömän epäloogista. Heikompia pitää suojella ja auttaa. Mutta ei heitä auteta kieltämällä jokin, joka ei maailmasta millään kielloilla häviä.

Ja kun maksullinen seksi ei häviä, niin sen tekeminen laittomaksi on seurauksiltaan yhtä vahingollista kuin kieltolaki aikoinaan. Onneksi, muutenhan sitä saisi kliisen puhtaasta prismasta Myytäisiin sitten edes k-kaupassa Sieltä saa lihaa ja lihatuotteita hyllystä ja myyjältä eikä lihalaatikosta Minä kannatan Hollannin mallia, jossa kunnalliset kodinhoitajat saavat palkkalisän tarjotessaan seksiä vammaisille.

Luin seksipalveluja vakihoidettavalleen tarjoavan kodinhoitajan aviomiehen haastattelun jostakin suomalaisesta lehdestä melkein parikymmentä vuotta sitten, eikä mies ollut moksiskaan. Piti sitä luonnollisena inhimillisyytenä. Suomalaisten ero hollantilaisiin lienee siinä, että nuorison seksivallankumous jäi meiltä silloin luvulla kesken, vai miksi seksin vapautuminen meni meillä pieleen? Muistan lukeneeni tilaston kymmenkunta vuotta sitten, jossa maita listattiin sen mukaan kuinka mustasukkaisia kansalaiset ovat parisuhteessaan.

Hollanti oli ykkönen, siis maailman vähiten mustasukkainen maa. Vasemmiston vapaamielisistä tytöistä ja vallankumouksellisista tuli kunnon työmiesten kotihengettäriä ja sitä kautta porvarillistuivat muuttuakseen myöhemmin naisasianaisiksi, joille tärkeintä on piluvalta ja tasa-arvo? Minua jäi kiehtomaan tuo polkupyöräilemällä saatava alennus ja ajattelin ottaa selvää, paljonko pyörän kuljettaminen junassa maksaa täältä maalta pääkaupunkiin ja sinne.

Miksi maksaa siitä, minkä Suomessa saa ilmaiseksi? Miksi veroasteeseen pitäisi lisätä uusia kunnallisia palveluita? Eiköhän tämä pitäisi ilman sosiaali- ja terveysministeriötä jättää kunnanvaltuutettujen harkintaan eikä tehdä siitä subjektiivista oikeutta, kuten päivähoidosta?

Koittakaahan nyt hyvät ihmiset ymmärtää, että Ihmiskauppa ja kaikki siihen liittyvä on ehdottomasti rikollista. Ja näihin lieveilmiöihin tuleekin puuttua kovalla kädellä. Mutta jos ihminen haluaa tehdä ammatin seksistä vapaaehtoiseti ja kenenkään pakottamatta, niin ketä se vahingoittaa?

Ei ketään, paitsi luterilaista, konsevatiivi-moralistista ainesta, kuten blogisti näemmä on. Ja heitäkin vain tunnetasolla. Toki lainsäädäntöä tarvitaan, mutta lähinnä vain ohjaamaan ammatin harjoittamista niin ettei se ole keskieuroopan tapaan silmillä kadunkulmissa ja siten että sen harjoittaminen ja myös asiointi olisi mahdollisimman turvallista.

Mutta ei kriminalisoimaan vapaata valintaa. Kun kuitenkin Korkeimman Oikeuden päätöksellä on ihmiskaupan uhrilta seksiä ostaneita vapautettu syyllisyydestä sillä perusteella, että ei ole voitu näyttää, että he olisivat olleet tai olisivat voineet olla tietoisia myyjän uhriudesta, t.

Toisin sanoen alaikäiseltä tai ihmiskaupan uhrilta ostaminen olisi aina rangaistavaa siitä riippumatta onko ostaja ollut tietoinen tilanteesta eli ei. Periaatteessa hyvän kuuloinen ajatus.. Lähtökohtaisesti rikoksen tekijän tulee todistettavasti tietää tekevänsä lainvastaisesti, tai ainakin on kyettävä osoittamaan että tekijän olisi pitänyt tietää.

Nykyiset teinit on kuitenkin varsin hyviä mm. Toinen asia tietysti on se, että alaikäisen kanssa "miinoitettu" henkilö on myös altis kiristykselle jos laki on noin ehdoton.

Tämä puolestaan sotii lieve-ilmiöiden torjunta periaatetta vastaan. Rikosnimikkeiden kornius ei ole juridinen ongelma - pitäväthän jotkut käsitettä "törkeä raiskaus" kornina siksi, että se implikoi vaihtoehdon "lievä raiskaus" jollaista tosin lakitekstissä ei mainita. Lähtökohtaisesti yleensä tuo näyttövelvollisuus on siten kuten tuossa toteat, mutta mikään ei estä laatimasta ankarampaakaan lakia.

Silloin seksin ostoon ryhtyvä osapuoli tekee sen tässä mielessä omalla vastuulla. Tilanne olisi kuitenkin hyväksyttävämpi kuin totaalikielto. Mitä puolestaan tulee tuohon kiristykseen, niin kiristäminen on myös rikoslaissa määritelty rangaistavaksi teoksi. Todennäköisesti oikeusistuin ottaisi kiristyksen uhrina olemisen jollain tavoin myös lieventäväksi asianhaaraksi, jollaisia voidaan aina ottaa huomioon rangaistuksia määrätessä okoonpa kyse sitten mistä rikoksesta tahansa.

Lähinnä tarkoitin tuota näyttövelvollisuutta yleisen oikeusperiaatteen vuoksi. Näyttövelvoite tulee olla aina syyttävällä osapuolella tapauksesta riippumatta. Se, että joskus myyjänä on alaikäinen henkilö pakotettuna tai ei , ei muuta tätä; On näytettävä että ihminen on tiennyt tai olisi ainakin pitänyt tietää rikkovansa lakia. Tätä periaatetta ei voi rikkoa yksittäistapauksissa tai tarkemmin yksittäisen lain puitteissa koska se johtaisi muidenkin lakien haastamiseen samassa suhteessa.

Mitenkään älyllistä ei voi olla esimerkiksi laki joka määrää rangaistuksen ihmiselle joka ostaa hyvässä uskossa varastettua tavaraa puolitutulta kirpputorimyyjältä. Ja juuri tämän kaltaisiin tilanteisiin ehdotuksesi johtaisi, haastaessaan oikeusperiaatteet yhdellä osa-alueella. Tietoisuus tai vähintään tekijän oletus teon mahdollisesta rikollisesta luonteesta rikoksesta on siis olennainen rikoksen toteennäyttämisen kannalta.

Käsittääkseni kuitenkin esimerkiksi kauppa voidaan aina tuomita alkoholin tai tupakan myynnistä alaikäiselle siitä riippuatta onko ostaja näyttänyt ikäistään vanhemmalta vai ei. Tämä onkin sitten kyllä tuonut mukanaan outoja kaupan sisäisiä määräyksiä, joiden vuoksi jokaiselta henkilöltä, joka "näyttää alle vuotiaalta" täytyy pyytää henkkareita.

Kyseistä ikärajaa on kauppa vielä nyt varmuuden vuoksi nostamassa. Käänteinen todistustaakka on siis joissain tapauksissa olemassa. Kauppaa ei tuomita tuollaisesta. Sitä toki huomautetaan jos se saadaan selville ja mahdollisesti kehoitetaan tarkentamaan käytäntöjään. Näiden ohjeiden jatkuva laiminlyönti on rikos sinällään ja osoittaa ettei kauppa ole tehtäviensä tasalla ja sillä perusteella alkoholin myyntilupa voidaan perua.

Jos taasen todetaan tahallista myyntiä, niin vastuullinen henkilö, myyjä joutuu tilille tai jos sellaista ei löydy ja teko on ilmeistä tahallisuutta niin sitten kaupan vataava hoitaja myymälän johtajatms. Eli parempi vaan pysytellä maksullisista naisista ja kaikista alamittaisen näköisistä kaksijalkaisista - kanaa ja tikapuita lukuunottamatta - erossa, niin säästyy jo monelta harmilta ja päänkivistykseltäkin.

Samaa mieltä, että seksin ostaminen on tappamisen, raiskaamisen ja varastamisen ohella kuvottavimpia asioita, mitä ihmiset tekee - ja täysin patriarkian ansiota. MUTTA oletko OLLENKAAN perillä siitä mitä seksin ostamisen täyskieltävä laki aiheuttasi niille ihmisille, jotka yhteiskunnan epäoikeudenmukaisten rakenteiden ja olosuhteiden vuoksi joutuu moraalisesti sumeaan tilaan ja valitsemaan prostituution työkseen.

Heille käy samanlailla kun ihmisille, jotka myy aineita, joiden osto on kielletty lailla. Ei ole väliä kieltääkö oston vai sekä myynnin että oston, koska molemmista on samat seuraukset. Sen lisäksi tällaisessa tilanteessa paritettujen on entistä vaikeampi päästä pois prostituution noidan kehästä. Älä toista muiden virheitä. Mielestäni oston täysin kieltävä laki olisi hieno asia, koska silloin vain ostajia rangaistaan.

Samanlailla moralisoin kuin sinäkin - ja edelleen. Mutta erona tässä on nyt se, että hyvin pian löysin tietoja aiheesta mm. Olin vain vikkelästi provosoitunut kirjoittamaan aiheesta. Tämä laki on utopistinen! Ja koska se on niin utopistinen En voi todellakaan uskoa,että näin moni ihminen sokeasti uskoo siihen. Olen varma,että Joku vetelee naruja ja tietää huijaavansa - olisko tää nyt sitä "heikomman aineksen"puhdistamista kartalta?? Kaikki tätä lakia "ihastelevat" ei todellakaan voi olla yhtä tietämättömiä ja ajattelemattomia.

Mun mielestä se on naurettavaa, että ihmiset haluaa "prostituution pois kaduilta". Lakastaan roskat tai esim todellisuus pois hienosto kaduilta ja dumpataa ne jonnekin "köyhemmille kaduille".. Se toiminta siirtyy sisätiloihin. Se toiminta menee entistä pimeemmäks. Miksi seksin myynti aiheuttaa rikollisuutta, mutta ei esimerkiksi parturipalvelujen tai kebabin myynti.

Siksi, että sitä ei voitaisi muuten kieltää. Muuten ryhdyin miettimään, että jos olisi oikein rikas. Ja haluaisi hikisen päivän jälkeen hemmotella itseään.

Menis vaikka johonkin kylpylään, senjälkeen kokovartelohierontaan, laitettais jotain perusvoidettakin vaikka nahkaan ja semmoista. Sitten tarjottais viinirypäleitä ja tuupattais sikari suuhun. Ja viskilasi ja vesilasi vierelle. No sen sikarin sylkäisisin pois kyllä. Mutta jotakin todella moraalitonta tuohon haaveiluun on pakko sisältyä.

Koska oikein lakejakin tommoisen estoon pitää sorvata. Etkö todellakaan ole koskaan hemmotellut itseäsi tuolla tavoin? Manner-Euroopassa ja Kauko-Idässä tuo on arkipäivää eikä niin kallistakaan. Minustakin olisi mukavaa, jos pääkustantaja Niklas Herlin tai päätoimittaja Teppo Ovaskainen kirjoittaisivat jotain kuulumisia siitä, miten Mukava-Markku jaksaa. Sanoisin, että tuo kuntakierros oli hyvä asia, koska se oli erittäin tärkeä asia, joka koskee koko Suomea. Itse asiassa arvelinkin, että varmaan sellainen jo löytyy, mutta en kuitenkaan jaksanut kahlata koko ketjua läpi, koska tämäntyylisestä artikkelista harvoin mitään järkevää keskustelua syntyy.

Miksi kritisoit tätä blogimerkintää? Sen kirjoittaja pyrkii kaikin mahdollisin tavoin perustelemaan kantansa. Kyseenalaistatko Alpi Ripatin intelligenssin? Väyrynen kysyi aikoinaan voiko vitutukseen kuolla, voiko nyt siis seksinälkään kuolla?

Se jää kuulemma iän mukana pois. Seksuaalisuus ei katoa ihmisen elämästä missään vaiheessa,se muuttaa muotoaan. Ihmisen seksuaalisuus säilyy läpi elämän. Hoitohenkilökunnalla voi olla omia ahdasmielisiä ,vaikeutta kohdata vanhusten seksuaalisuus eli heidän omat asenteensa,hoitohenkilökunnan ,mutta koulutuksella siitä yritetään tehdä helpommin kohdattava asia,lisätä ymmärrystä. On hoitopaikkoja ,joissa vanhukset saavat olla normaalissa kanssakäymisessä keskenään.

Seksuaalisuus on luonnollinen osa jokaisen elämää,oli nuori,vanha,kehitysvammainen jne. Siitä ei pidä tehdä likaista,saastaista ja paheksuttavaa. Miten ihastuminen ja seksipalvelut kohtaavat? Ai siten että maksullinen on ihastunut ostajan antamaan rahaan, mutta ostaja on ihastunut seksipalvelun antajaan?

Miten luulet, että ostaja voi koskaan saada ihastumiselleen täyttymystä, jos niitä ihastujia on useita? Ei siinä ihastumiselle muunlaista täyttymystä etsitäkään kuin hetken hurmaa. Ja se kyllä saavutetaan, jos homma menee oikein. Tämä käsitys on minulla ollutkin, mutta altavastaajan kirjoitus ei mielestäni istunut konseptiin. Hetken huuma saattaa muuttua helposti mekaaniseksi suorittamiseksi, kun aikansa munakellon kans on vatkattavana, mutta sehän ei ole onneksi minun ongelmani.

Minä en vastusta sitä, että aikuinen myy itseään. Vaan vastustan sitä, että se minun moraalikäsitykseeni sopimaton tulee sosiaalisesti esille liiaksi tai siitä tulee häiritsevää toimintaa vrt. Jos kyseisestä toiminnasta määritellään laki, tulisi siihen liittyä myös se suvaitsevainen näkökulma, että toisille toiminta on moraalitonta, jolloin sen ei tarvitsisi näkyä tai häiritä toisin asiasta ajattelevia ihmisiä.

Esimerkiksi nämä thaihierottolat, jossa seksiä myydään on hyvin naamioitu hierottoloiksi, eikä se suoraan avaudu lapsien silmiin eli lapsi jos kysyy asiasta voi todeta vaan, että ne on hierontapaikkoja.

Ei lapsen tarvitse tietää aikuisen seksuaalivieteistä vielä lapsena. Nuorena on sitten eriasia ja jokainenvanhempi voi avoimesti ja vapaasti kertoa oman näkemyksensä lapselle.

Esimerkiksi sen, että ihmiselle on hyväksi rakentaa elämäänsä toisen ihmisen kanssa ja seksuaalinen kanssakäyminen on jaettua nautintoa, jossa molemmat kokevat seksuaalista tyydytystä eli seksi ei ole vain narsistinen toimenpide, vaan se on nautinnon jakamista. Niin, esimerkiksi Saksassa ja Hollannissa toiminnan avoin markkinointi on sallittua tietyissä kaupunginosissa ja tietyillä kaduilla.

Esimerkiksi Hampurin Herbertstrasselle on alle vuotiailta pääsy kielletty. Reeperbahnille voi mennä, mutta sielläkin illemmalla alkaa poliisi kysellä,jos liian nuoria on liikenteessä. Sen pitääkin olla jossain syrjemmässä sen töryn, eikä missä vaan!

Olet oikeassa sen suhteen, että törkyä ei voi estää, mutta sitä voi hallita ja siksi hallitseminen on hyvä asia! Minusta olisi hyvä, jos törkyn ostajat ja myyjät merkittäisiin omalla henkilötunnuksella. Jo ajokortista näkyisi törkyilijä, jota naapurit, talonyhtiön hallitus ja liikkuva poliisi voisivat valvoa. Heille voisi myöntää erikoisrekisterikilvet tai maalata heidän ajoneuvonsa vaaleanpunaisiksi.

Minä en ota kantaa valvonta tapaan. Minulle riittäisi, että se törky ei olisi kotini lähettyvillä ja että se törky olisi näkymättömissä. Minulle riittää "omamaailma", enkä edes koita estää töryn leviämistä, koska ihmiset tahtovat törkyä. Kai jokaisella on oikeus vajota niin alas, kuin haluaa? Olet aivan väärässä seurassa Tuula. Ei kukaan järkimies tule tänne jauhamaan, ei ainakaan tällaisesta aiheesta.

Hakeudu itseäsikin parempan seuraan, älä huonompaan, josta äitisikin olisi varoittanut sinua. Kyllä tämä seksitöryn ylipursuavuus näkyy jo lasten silmiin kaikenlaisissa lehdissä. Törky vaikuttaa sosiaalisessa maailmassa ajatuksiin siten, että kaikki on todella kertakäyttötavaraa. Maksullisenseksin ongelmana on myös seksirallin käynnistyminen rappukäytävissä miten vaikeaa ralli on lopettaa, jos se on laillista? Mitä tulee ihmiskauppaan vaikka asia on eri, kuin vapaaehtoinen myyminen suosittelen lukemaan teoksen Viktor Malarek: Natashat - Seksibisneksen uhrit.

Moraalin harmaasta alueesta siirryttäessä täysin mustalle alueelle! Tänään lyödään varmaan kaikki hurskastelun ja tekopyhyyden ennätykset On se kauheaa kun lapsukaiset näkevät paljasta pintaa ja seksiä. Kukaan ei välitä siitä, että lapset katsovat lukuisia murhia joka päivä TV-ohjelmissa.

Väkivaltaiset videopelitkään eivät ole kenenkään mielestä vahingollisia. Puhumattakaan raskaana olevista naisista jotka tupakoivat, ryyppäävät ja käyttävät huumeita. Vain seksin näkemisestä lapset vahingoittuvat, ei muusta Edellinen kommenttisi on osoittanut, että ihmisten ällöttävä tekopyhyys ei pane sinua oksentamaan.

Onneksi bulimiaan saat apua. Tekopyhyyttä vastaan on vaikeampaa taistella. Sinulla on oikeus muodostamaasi subjektiiviseen käsitykseen minusta. Enkä minä suuressa "tekopyhyydessäni" aijo selitellä sinulle yhtään enempää, vaan suostun siihen sinun omaan pieneen subjektiiviseen käsitykseesi saat pitää! Enkä vaadi sinua edes selittämään sitä, miksi olen mielestäsi tekopyhä, koska oma käsitykseni itsestäni on jotain muuta, kuin sinun käsityksesi minusta.

Haluan sanoa sinulle, että olen kanssasi samaa mieltä moraalisesta rappeutumisesta ja siitä, että se tekee pahoinvoivaksi. Mutta puhuit vain siitä että lapset näkevät seksiä hyi, kauheeta! Tv-väkivalta, väkivaltapelit, naiset, jotka myrkyttävät sikiöitä viinalla, tupakalla ja huumeilla, jne Asioita pitää osata laittaa tärkeysjärjestykseen. Lapset menevät pilalle vanhemmistaan, koulutovereistaan, opettajistaan ja kaikista saamistaan vaikutteista.

Kaikki luomu ei ole terveellistä eikä suositeltavaa. Valkoinen kärpässieni ja keuhkotautikin on luomua. Siis puhut asiasta josta sinulla ei ole mitään muuta käsitystä kuin omat mielikuvasi ja ne ovat törkyisiä?

Erittäin monen ja monituisen ihmisen pahoinvointi johtuu aivan varmasti ihan olennaisesti siitä, että heillä on tarpeita, joita eivät saa tyydytettyä. Sen lyttääminen on erittäin vastenmielinen ja vastuuton teko. Erittäin monella on sairas ja yhteiskunnalle vaarallinen mieli tai aate. Siksi on ryhdyttävä ennalta ehkäiseviin toimenpiteisiin ennen kuin riskit kasvavat liikaa.

Älä vaadi muita noudattamaan omaa katsomustasi! On valtava määrä ihmisiä, ketkä tarvitsevat seksiä, eivätkä sitä meinaa saada. Lähtisin siitä, että hyvinvoinnin kustannuksia ja veroastetta voidaan hillitä nimenomaan kitkemällä tupakoinnin ja alkoholismin tapaan myös muita keskiluokkaiselle ja keskinkertaiselle veronmaksajalle koituvia kustannuksia aiheuttavia naapureiden sairaita elintapoja. Kysyn vaan, kumpi on blogistin mielestä törkyisempää ja ällöttävämpää , ostettu seksi vai myyty seksi?

Joo, mä voisin myydä, mut' ku' ei enää kelpaa kellekkään. Nykyään on ollut vähän hiljaisempaa Juu ei tartte paljoa maksaa - jos mitään.

Lupaan, ettei se ole inhottavaa. Henry, tuolle kokemallesi ilmiölle on olemassa nimikin jonka kuulin entiseltä eläköityneeltä työkaveriltani: Hän kertoi nauttivansa "ikä- ja ulkonäkösuojaa" naisten suhteen Ja mielestäni jos jollakin ihmisellä on kristillinen arvopohja, hän ei saisi valehdella vaan puhua ehdottomasti totta.

Enkä rupea moralisoimaan suomalaisia opiskelijatyttöjä ja -poikia jotka tekevät samoin, koska suomen opintoraha on murto-osa siitä mitä se on muissa pohjoismaissa. Voidaan tietysti hurskastella edelleen tai sitten antaa opiskelijoille miljoonaa lisää. Se raha löytyy helposti. Se on se raha jonka Suomi lähettää Afrikan diktaattoreille ja eliiteille joka vuosi.

Heillä on jo riittävästi fyrkaa veroparatiiseissa sekä sijoitettuna Pariisin kallleimmilla alueilla että Rivieralla. Kenellä totuuden puhujista voi olla kristillinen tai edes mikään arvopohja? Totuuden puhuja ei saa yösijaa ja totuuden puhujat jäävät yksin. Yksi ryhmäkoheesion, järjetäytymisen, edellytyksiä on se, että luopuu kahdeksannen käskyn noudattamisesta, jotta saa pidettyä mutkista pyöristetyin argumentein pidettyä muista kiinni.

En itsekään usko tuohon sanomaan, että kaikkien ammattien äiti, kuten muurari, lääkäri, pappi, timpuri, upseeeri, olisivat huoraamisesta jalostuneita. Kun kädellisille sukulaisillemme opetettiin raha, ne ryhtyivät heti huoraamaan, ryöväämään ja pelaamaan uhkapelejä. Väitän, ilman parempaa tietoa, että seksillä on ostettu asioita jo paljon ennen rahaa. Sosiaalista asemaa kivikauden yhteisöissä yms. Itse asiassa luulenkin, jälleen ilman parempaa tietoa, etä seksi on ollut eräs rahan korvike ennen rahaa..

Palkkatyön tekeminen ei ehkä ole törkyistä ja ällöttävää, mutta se on aivan varmasti ihmiskauppaa. Kielletään työn ostaminen ja samalla myös tekeminen.

Toki ymmärrät, että lähes jokainen väittämäsi on valetta? Myös muistat, että Maria Madgalena oli prostituoitu? Mielenterveyshoitaja ja tuollainen asenne? Oletko nyt IHAN varmasti oikealla alalla? Masentuneetkin on varmaan vain laiskoja idiootteja?

Itse olen aikoinaan työskennellyt päihdepuolella ja kyllä siellä huomaa tai ainakin opetetaan hyvin nopeasti että tuomitseva asenne ei kyllä johda mihinkään ja se mikä pätee päihteisiin, pätee myös tähän. Päihdetyössä myös tehdään selväksi että ainoa keino voittaa riippuvuus, on pidättäytyä kokonaan, opetella uusi vastuullinen ajattelumalli ja selvittää usein kipeät syyt mitkä johtivat pakenemiskäyttäytymiseen. Parhaiten selviytyvät ne jotka ottavat vastuun käytöksestään, myöntävät tekojensa seuraukset läheisissään ja itsessän ja pyrkivät korjaamaan ne.

HUlluuden määritelmä on toistaa sama virhe eri lopputuloksen toivossa. Olenkin monesti miettinyt että joutuuko seksiaddikti pidättäytymään kokonaan vai opetellaanko kohtuukäyttöä? Päihderiippuvuuksissa kohtuukäyttö ei ainakaan onnistu.

Sellainen on riippuvuuden luonne. Asioiden realistinen tarkastelu ei ole tuomitsemista, kuten moni luulee. Toisekseen meillä on nyt semmoinen kulttuuri ettei ketään saisi tuomita. Miksi ei saisi, jos tuottaa vahinkoa itselleen tai muille. Ennen peilin keksimistä olimme peilejä toisillemme. Toisten reaktio paljasti oman käytöksen puutteita. Myös päihdehoidoissa ,jotka johtavat tuloksiin ihminen joutuu ottamaan vastuun tekemisistään ja käytöksistään.

Nämäkin pätevät tähän seksikeskusteluun, mutta toisin kun päihdeongleman hoidossa, seksinsaamisongelma on tabu, siitä ei saa puhua. Jos joku ei saa se on yhteiskunnan subjektiivinen ongelma. Mutta jos joku ei saa tarpeeksi viinaa, ollakseen tarpeeksi kännissä, ei varmaan hoidollinen ratkaisu ole tarjota lissää viinaa? No hohhoi, sotket tavan suhtautua ja hoitometodin. Eli tällä logiikalla on ihan ok esim. Nyt kyllä kannattaa pidättäytyä kokonaan ihmiskontakteista ja pitää kaasunaamaria ja kumihansikkaita.

Ja tosiaan, seksihalu ei ole sairaus eikä siitä tarvitse päästä eroon, ei minkäänlaisella menetelmällä. Itseasiassa päinvastoin, sitä tulee juhlia ja ylistää. Kristillinen "moraali" aiheuttaa tänäkin päivänä huomattavan määrän itsemurhia, kunniamurhista on onneksi päästy eroon kristinuskossa. Ja tosiaan kuten alkuperäistä kirjoittajaa niin sinuakin ilmeisesti ainoana asiana ajaa tämä mystiseltä taikaolennolta valutettu "moraali". Ainoastaan siinä tapauksessa mennään rajan yli kun seksihalun toteuttaminen vahingoittaa toista tai rikkoo toisen vapauksia mukaanlukien omaisuus, eläimet jne.

Tiedän varmaksi, että ihmisten vapauksia ja koskemattomuutta rikotaan vähemmän mikäli seksin ostaminen ja myyminen olisi laillista. Ihan jo siksi että tällöin voitaisiin nauttia yhteiskunnan suojaa kyseisessä ammatissa. Olisi alkuperäiseen kommenttiin kirjoittaa jo: Jos et pidä maksullisesta seksistä, älä käy huorissa. A-klinikalla, jonka hoito on hyssyttelyä ja hyysäämistä ja tulokset sen mukaisia?

Monet lääkäritkin kyllä muistavat moittia jos omin toimin on itsensä sairastuttanut, vaikka nykyään ei kenellekään saisi sanoa mitään, silloinkaan kun he kysybvät apua. Ja normaalitkaan seksihalut eivät ole mikää subjektiivinen päivähoito-oikeus, vaan taitolaji, se saa kuka osaa. Mihin tutkimukseen perustat väitteesi että juuri kristillinen moraali tuottaa eniten itsemurhia? Kristillisyydestä on turha jauhaa enää , se on menneen päivän kortti, nyt saadaan ihan nauttia näistä markkinatalous-ja individualismikulttuurin seuraamuksista.

Suomen syrjityin seksuaalienemmistö on keski-ikäiset kokolihaa syövät vasenkätiset heteromiehet, jotka ovat maksaneet säännöllisestä seksistä yhden omakotitalon verran, mutta jäävät vaimon vaihdevuosien tullessa nuolemaan näppejään. Ejakulaatio aamulla pitää eturauhassyövän loitolla. Piparia voi ostaa sitten jouluksi. Siksi hänen ei tarvitsekaan vastata yhtään mitään. Tarkoitatko, että ajatuksetkin pitäisi paljastaa ja asettaa syytteeseen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan? Tätä blogia suosittelee 5 henkilöä, kun taas minun blogiani, jossa kerron kantani seksin oston kieltoon erotiikka-ammattilaisen näkökulmasta, suosittelee 25 henkilöä.

Tästä voidaan helposti päätellä miten päin nuo prosentit menevät todellisuudessa - mikä myötäilee minun arkikokemustani asiasta - ehdottoman suuri osa suomalaisista suhtautuu erotiikkabisnekseen positiivisesti tai positiivisen neutraalisti. Blogisti on ymmärtänyt asian väärin.

Nämä myyjät myyvät kondomeita ja tarjoavat ilmaisen demonstraation. Ei siis myydä seksiä vaan kondomeita. Se on aivan eri asia. Blogisti puhuu ihan puuta heinää. Mistä lähtien seksin saaminen ja saamattomuus ovat olleet luonnon valintoja? Minusta tämä "luonnonvalinta" on melko heikko lähtökohta kehittää humanistista kulttuuria tai teokraattistakaan.

Kehityshän lähtee nimenomaan siitä, miten on päästy luolista ja sapelihammastiikereiden hampaista kehittämällä luonnontalouden päälle luonnotonta taloutta tai vajaaluontoista taloutta sivistyksen avulla.

Jos luonnonvalintaa sovelletaan uskonnon alueella, on tuloksena insestisten ja pedofiilisten vanhojen urosten valta, joita aina silloin tällöin humanistiset nuoret urokset poliittisesti murhailevat saadakseen edistystä aikaan. Näitä kädellisten piirteitä on ilmeisesti pyritty kitkemään niin herätysliikkeiden kuin katolisen kirkonkin piiristä. On vaikea sanoa, kumpaa ihmisen pitäisi karttaa enemmän: Lukekaa vaikka kirja Kulttuurien synty http: Jälleen yksi, joka lakaisisi tämän asian maton alle.

Out of sight, out of mind. Eihän tätä asiaa voi tietenkään nähdä mm. Ajatelkaa nyt hyvät kanssaihmiset, sitä houkutusten määrää, joka netitse tulvii pienen ihmisen tietoisuteen. Joka paikassa joku torttua tarjoaa, ja peenistään heiluttelee. Se on hirvittävää tämä turmelus, kun tällä tavalla saa ihmistä lihallisiin iloitteluihin houkutella! Lapsemme tästä turmeltuvat, heidän päänsä räjähtää, heistä seksiaddikteja tulee, huumeita käyttämään alkavat ja viritetyillä mopoillaan kännipäissään törmäilevät.

Huorissa käyvät ja lihallisten halujensa vuoksi hyväksi käytetään heitä, eikö mikään pelasta nyt meitä? Älkäämme lankeemuseen sortuko, sillä onhan aina Jeessys, voi pyhä isä, syntiä tehnyt olen, ja tulen aina myös tekemään, olen heikko ja vähäinen, halujeni orja, sitä kestää en ma voi.

Tätä keskustelua vetää pääosassa ihmiset jotka itsekkäästi ja agressiivisesti kapealla ajattelulla tyyliin välittävät vain siitä mitä'mitä minä tarvitsen juuri nyt heti'. Monet Pedofiilitkin selittävät itselleen vilpittömästi rakastavansa lapsia ja osa uskoo oikeasti tekevänsä heille hyvää. Ne joilla kutiaa haarovälissä,keksivät ihan minkä hyvänsä oikeutuksen haluilleen,viis veisaamatta seuraamuksista, kun ei maksamatta saada, minkä ymmärtää hyvin ihan vain lukemalla näitä juttuja tässä ketjussa.

Epäilemättä minutkin vedetään tästä verbaalisesti hirteen, mistä syystä kukaan muu itseään ja muita kunnioittava ei näihin ketjuihin ota kantaa, puolustus maksavalta asiakaskunnalta on sangen agressiivinen. Silti aika uskomatonta ettei kukaan halua ajatella pidemmälle, puhtaasti tulevien sukupolvien ja sen tekijä-joukon näkökulmasta, puhumattakaan siitä millaisen muutoksen pitkällä aika välillä seksin oston normalisoiminen samaksi kuin kävisi vuokraamassa videon, tai ostamassa suklaata, tekisi naissukupolvelle, naisen ruumiin merkitykselle ja kahden ihmisen välisen seksuaalisuuden luottamuksellisuudelle ja merkityksellisyydelle.

Lienee ihan turha tälle otannalle puhua mitään siitä mitä seksi voi parhaimmillaan olla kahden ihmisen välisenä, toista kunnioittavana seuraamuksena välittämisestä ja siitä että osaa olla lähellä toista ihmistä, osana yhteistä elämää?

Vielä turhempaa on varmaan mainita mitään siitä miten satunnainen tunteeton seksi ja irtoseikkailut vievät yhä kauemmas siitä maastosta missä toiseen ihmiseen tutustuaan ensisijaisesti muista syistä, kuten oppiakseen vuorovaikutusta läheisyydessä, oppiakseen antamaan ja sitä kautta saamaan, oppiakseen luomaan luottamusta ja sitä kautta saamaan kokemuksen todellisesta läheisyydestä.

Porno ja toisen ihmisen esineellistäminen omia tarpeita varten ja ihmisen seksuaalisuuden eristäminen hänen muusta persoonasta ja elämästä,hänen historiasta, toiveista ja tunteistaan muuttaa omaa olemista huomaamatta sellaiseksi että ei pian enää oikeasti edes tiedä miten lähestyä sitä ihmistä jonka kunnioituksen haluaisi voittaa ja tämä kaikki kuitenkin nakertaa ihmisen sisintä, halusi tätä tietää tai ei.

Jos vaikka ihan työvoimapoliittinen näkökulma tähän, Seksin oston laillistaminen tekisi siitä työn muiden joukossa; jos hakija kieltäytyy tarjotusta työstä, häneltä voidaan evätä työmarkkinatuki. Mitä jos tässä tapauksessa vaikka bordellin johtaja tsekkailisi työvoiman työhakijoita, löytäisi sieltä minut ja tarjoaisi töitä? Kieltäytyessäni menettäisisin työmarkkinatukeni, ja jotta voisin jatkaa asumista, elämistä ja lapsen kasvattamista olisin pakotettu ryhtymään seksityöntekijäksi.

Tällä hetkellä varmaan joku ajattelee että seksiä myisivvät vain nuoret opiskelijat tai huumeidenkäyttäjät rahoittaakseen kalliin harrastuksen pakko , pian tämä laajenisi myös kahden tulonsaajamallin yhteiskunnassamme pienituloisille perheille välttämättömäksi tulonlähteeksi, ikähaarukka ja tarjottavat hoidot laajenisivat kysynnän ja kilpailun kasvaessa ja perusseksin muuttuessa mauttomaksi ja hajuttomaksi.

Pian olisi jo kyseessä sukupolvelta toiselle siirtyvä työmalli,erikoistumislaoineen, ehkä olisi ,vauvasta vaariin,perheyrityksiä, tulisi pimeille markkinoille lasten kauppa. Aina on se joukko joka haluaa kiellettyä hedelmää.

Haluaa enemmän, viedä pidemmälle jotain mikä on kiellyttyä ja vahingoittavaa. Tehkää vaikka googlilla huviksenne muutama haku, materiaali mitä tuolta eeteristä löytyy miljoonittain vaivatta löytyy pitää sisällään kaikki mahdolliset vaihtoehdot ulostamisesta toisen päälle ja raiskaamisesta, fantasioita toisen satuttamisesta ja alistamisesta. Vai luuletteko että seksityö on vai iloisesti sisään ulos, kiiti moi ja rahat kouraan, kaikilla hyvä mieli?

Aika monelle seksissä on kuitenkin kyse alistamisesta, nöyryytyksestä ja vallan tunteesta, turhautuman purkamisesta. On ihan luonnollista että tällainen ihminen ei luonnollisessa vuorovaikutuksessa saa seksiä. Ja on niitä jotka eivät saa kuin pakottamalla. Pitääkö siis laeilla turvata tällaisten ihmisten seksin saanti? Tutkikaa historiaa, milloinkaan pitkässä juoksussa ei seksin oston ja myynnin normalisoiminen ole johtanut hyviin lopputuloksiin. Sen kummemmin hirteen vetämättä, kuvitteletko ihan oikeasti, että mm.

No ihan vaikka siten, että ei taida sieltä historiastakaan löytyä yhteiskuntaa, joka hyväksyisi seksiin pakottamisen. Sun kulttuurin ja historiantuntemus ei tosiaan riitä tähän keskusteluun. En ala sua opettamaan, mutta vinkki: Miten erotat uskonnot ja uskomukset yhdestäkään yhteiskunnasta ja miten on käynyt yhteiskuntien jotka ovat pyrkineet eroon uskonnoista? Samalla tavalla kuin lasten huostaanottobisnes, laajenisi vapaaehtoinen kaupallinen prostituutio lopulta myös kuntouttavat työtoiminnan piiriin ja ainakin pitkäaikaistyönhakijat pakotettaisiin toimeentulon menettämisen uhalla työvoimapoliittisesta syystä prositutoiduiksi.

Työvoimahallinnon parissa työskentelevät sosialidemokraattiset naiset ovat perusluonteeltaan kansallissosialisteja, koska ovat läpeihinsä kyllästyneet kurjiin, ja väsyneet työvoimapolitiikan ihanteisiin ja muuttuneet sosialibyrokraattisen vaiheen jälkeen miltei täysiksi tunnekylmiksi kansallissosialisteiksi.

Yksi työnhakija sanoi sanoneensa pienen paikkakunnan työvoimatoimiston mahtijohtajalle: Tämän yksinkertaisen toivomuksen jälkeen tyokokemuspoliittinen immuniteetti palasi. Mannermaalla on bordelli-instituutio, prostituutio ja myös parittaminen ollut ikimuistoisesti yksi yhteiskunnan ilmiöitä ja bordellit toimivat siellä pitkälti jopa samoissa paikoissa kuin ne ovat toimineet viimeiset viisisataa vuotta.

Siellä ei käydä tällaista kansalaiskeskustelua asiasta, joka on aina ollut eikä aiheuta ongelmia. Tällainen keskustelu omituisessa luterilaisessa peräpohjolassa on analoginen alkoholipolitiikkakeskustelumme kanssa. Clemeneceaukin totesi joskus ensimmäisen maailmansodan jälkeen, että saksalaisia on 20 liikaa.

Samaa mieltä oli Aatu ryhtyessään hankkimaan elintilaa heikomman aineksen slaavilaisilta mailta. Suomessa ei ole ollut ennen lukua liikaa ihmisiä, vaan liian vähän. Suomen ensimmäinen aluepoliitikko ei toki ollut Mauri Pekkarinen, vaan hän oli Kustaa Vaasa, joka asutti Kainuun Moskovan suuriruhtinaskunnan maille.

Tätä aluepolitiikkaa jatkui Gustav II Adolf asututtamalla savolaiset luterilaiset talonpojat Moskovan suuriruhtinaskunnan tyypilliselle alueelle Suomenlahden pohjukkaan. Luterilaiset karjalaiset, entiset savolaiset talonpojat, ovat Suomen länsirannan Gailean ja Samarian , Inkerin, asukkaita. Tietotekniikka ja työvoiman vapaa liikkuvuus tarjoaa mahdollisuuden Suomelle suurvallan etuihin.

Yksi tämän ajattelun horsma Suomessa on Olkiluoto Svekomaaneille alistunutta heikkoa ainesta ei edusta pelkästään Kokoomuksen eduskuntaryhmä, vaan puolet SDP: No olipa anakronistinen argumentti: Ruotsiin muutti luvuilla itä- ja pohjoissuomalaista liikaa ihmistä.

Suomen perusnäkemys oli ajoitaisista ongelmista huolimatta, että suomalaisia on liian vähän torjumaan Venäjän hyökkäystä. Koska kesällä suomalaisista joka kuudes oli liikekannallepantu sodan palvelukseen eikä sekään riittänyt saksalaisia ja itävaltalaisia Lapissa, Saksan yksi divisioona etelään, lento-osasto Kuhlmay perusteettiin Väestöliitto, jotta saatiin tuotettua ylisuuret ikäluokat Suomessa ei olisi ollut Ruotsiin menon ongelmaa, mikäli olisi ajateltu 20 vuotta eteenpäin ja luotettu siihen, ettei Neuvostoliitto hyökkää luvulla.

Ylisuuret ikäluokat eivät ole eroottis-taloudellinen ilmiö, vaan Suomen tasavallan ulko- ja puolustuspoliitinen päätös, osa valtiokapitaslistista ajattelua ja työvoimapoliittinen virhearvio. Tuosta verbaalisesta hirteen vedosta olen samaa mieltä. Asiallista palautetta asialliseen tekstiin ei saa useinkaan.

Moni on täällä purkamassa aggressioitaan todella sivistymättömällä tavalla, ja siksi moni asiallinen ei halua antaa kommenttiaan. Joskus niitä juttuja pulpahtaakin pintaan, kun mies on joutunut alistettuun asemaan naisen sijasta.

Kyllä siitä revitään otsikoita, asioista joita tapahtuu naisille koko ajan eikä revitellä otsikoissa. Olen kuullut että joillekin taksikuskeille humaltuneet naiset olisivat tarjonneet rahaa seksistä. Leviltä tiedän yhden tapauksen, jossa asiakas kiskoi hameen korviinsa ja näytti valuuttaa, mutta kuski kysyi "ei sulla pienempää olis?

Tätä juuri tarkoitin edellä, eli asianhan voi myös ajatella niin, että kollektiivisesti ihmiset alistuvat halujensa valtaan. Tällöin seksityöntekijä onkin hyväksikäyttäjä. On muuten jotenkin kummallista, että mm. Jatkuvasti poljetaan ihmisten perusoikeuksia, ja ollaan menossa suorastaan orjatyömalliin, jossa työntekijällä on aina vain huonompi asema, ellei tämä suostu suurta rahaa, ja sijoittajien osinkojen pyhyyttä palvovan kommarikapitalistisen järjestelmän pelinappulaksi ehdoitta.

Tällainen asia, kuin pyllyn myyminen, koetaan kuitenkin niin suuresti yhteiskuntaa rapauttavaksi asiaksi, että itse oikeusministerin toimesta nostetaan tästä kauhea haloo. En tarkoita sitä, etteikö MYÖS seksialalla tapahdu törkeääkin hyväksikäyttöä, mutta nykymaailmassa ihminen on jo täysin esineellistetty pelkäksi tuotto-odotusten lypsylehmäksi vailla kasvoja tai henkilöllisyyttä. Ompahan taas "helppo" asia josta väitellä, taivastella ja huutaa moraalin perään, tämä ammateista ikuisin.

Eipä siis ihme, että vallitsevassa orjatyökulttuurissa ruumiin kaupallistaminen seksin myyntiin on vain seuraava askel. Pienin askelin ollaan menossa tiukkapipoisempaan suuntaan. Lakiahan on vain kiristetty toistaiseksi eikä väljennetty. Nyt sitä halutaan kiristää lisää. Jos pienin askelin mentäisiin toiseen suuntaan, niin Suomi lähenisi sellaisia maita kuin Saksa, Tanska, Viro, Hollanti, j.

No jos haluaa pitää peffan myymistä lähtökohtaisesti likaisena, ja moraalittomana asiana, niin sitten kai niin. Itse en näe sitä asiaa niin. Näen tämän vain yhtenä sumuverhona, jolla voidaan jeesustella olevansa muka ns. Ja sitä ei mieluusti tietenkään lähdetä sohimaan, on paljon helpompi todeta perseen kauppaamisen olevan väärin, varsinkin kun historialliset, pseudotieteelliset opit näin väittävät.

Ihmiset eivät ymmöärrä, että sosialidemokratia muuttuu sosialibyrokraattisen vaiheen jälkeen sosialikansallissosialismiksi, jota toimeenpannaan demokraattien päiden yli EU: Kaikkein keskeisintä on Euroopan sosialistipuolueen hallinta, koska sosialidemokraatit ovat ainoita jotka ymmärtävät yhteiskunnan koneistojen toiminnan. Ymmärräthän että jos puututaan seksikauppaan puututaan naisen oikeuteen päättää omasta kehostaan? Suomessa on monia aivan vapaaehtoisesti seksiä kauppaavia naisia jotka tekevät työtä koska se on helppoa ja mukavaa, ja rahakasta.

Kuvittele mitä tapahtuisi jos kiellettäisiin siivojan ammatti koska se on likaista ja törkyistä ja joku lapsi saattaisi haluta siivoojaksi?

Se että jokin asia on sinun mielestäsi väärin ei tarkoita että se olisi kaikkien mielestä väärin, eikä todellakaan sitä että asia pitäisi kieltää koska se häiritsee juuri sinua. Oletko koskaan pohtinut yhden illan suhteiden vaaroja, miksei niitä jo kielletä?

Ai niin, puututtaisiin ihmisoikeuksiin. Seksikaupalla tämä homma sentään hoidetaan siististi: Mielestäni tämä kuuloostaa paljon paremmalta kuin kahden humaltuneen ihmisen sähellykset. Seksin osto on jo normalisoitunut, se on ollut normaalia jo pitkän pitkän aikaa. Ei tämä ole kuitenkaan muuttanut yhteiskuntaamme yhtään suuntaan jossa ihmiset eivät haluaisi normaalia kanssakäymistä toisten kanssa, miksi? Koska seksi ei ole ainoa asia jota parisuhteesta halutaan, luulisi jokaisen ihmisen sen tajuavan.

Ymmärräthän että seksin osto on laillista, ollut jo pitkään. Se mikä on laitonta on parittaminen. Tämän takia seksiä rahasta toisille tarjoavat ovat yksityisyrittäjiä, eikä kuvailemasi tilanne päde.

Yhteiskunta ei ole kehittynyt kuvailemaasi suuntaan, outoa eikö totta? Eikö mielestäsi olisi parempi jos seksikauppaa kontrolloitaisiin jotenkin, eikä siitä tehtäisi laitonta, jolloin rikollisuus ja ihmiskauppa lisääntyisivät? Jos ei vapaaehtoisesti niin pakolla; raiskaukset voisivat lisääntyä. Nämä ovat mielestäni pohdittavia asioita. Mielestäni paras keino taata naisten oikeus omaan kehoonsa on järjestää valvontaa Hollannin malliin.

Yksi apulaisulosottomies päätti päivänsä Valmetin Petra -metsästyskiväärillä, kun laman aikana työ alkoi olla henkisesti raskasta. Et tiedä vielä, ja joitain asioita et miehenä tule koskaan tietämäänkään. Sitä mitä et tiedä, et tiedä.

Yhteiskunta on menossa kuvailemaani suuntaan ellei siihen puututa. Sinä et vain huomaa sitä koska olet jo osa sitä. Pikkuisen leveemillä linsseillä kuin vain vastustan -kristillisyyttä- laseilla. Sille en voi mitäänn jos ei ole filosofista, sosiaaliantropologista, kultturihistoriallista, sosiaaliekonomis tai psygologista taustaa käsitellä lukemisiaan kokemiaan ilmiöitä. JOs on pieni maailmankuva niin ei sinne laajempaa käsitystöä syistä ja seurauksista mahdu.

Tie helvettiin vie sinne askel kerrallaan, se että pystyy astumaan askeleen ei todista että suunta on oikea. Sano nyt että olet, niin pääsen hutkimaan leimakirveellä. Kristillisen ajatusmaailman perintö kun on tässä maassa aika yleinen, ja vaikka ei olekaan uskossa, sitä voi olla uskossa siitä huolimatta, mutta ei vaan tiedosta sitä.

Se on vähän kuin sianlihan syöntikielto muslimeilla, maassa, jossa on ympäri vuoden älyttömiä helteitä, sianliha ei ehkä ole suositeltavaa. Kyllä sen varmaan Mooses sun muut tiesivät, että noilla seuduin, siihen aikaan vapaamielinen paneskelu aiheutti tauteja, ja muutakin ikävyyttä heimojen kesken.

Tosin hallitsijat köyri silloinkin mitä, ja ketä huvitti. Hehän olivat etuoikeutettuja, jumalan armosta etc. Miksi vastustat nimenomaan seksikauppaa etkä irtosuhteita, jotka ovat itseasiassa paljon laajempi "ongelma" kuin mitätön seksikauppa, ja paljon pahempi sellainen myös?

Ymmärräthän että sanomasi on hyvin leimaavaa ja loukkaavaa, samoin kuin se että väität minun vastustavan kristillisyyttä. Eihän normaali-ihminen kehtaa kommentoida tällaista ketjua, kertoen ettei kannata prostitutiota. Hänethän leimataan uskonkiihkoilijaksi, rumaksi ruppanaksi, ja ennen kaikkea seksuaalikielteiseksi ihmiseksi näiden Mutta pakkohan tänne on kirjoittaa muitakin mielipiteitä, vaikka sitten niille jotka ihan vain anonyymisti lukevat ja luovat mielipiteitään.

Joku voi joutua epätoivon valtaan jos ei ihmisen ruumiin ja seksuaalisuuden pyhyyttä kukaan puolusta. Ihmekö tuo, kun usein taustalta löytyy se uskonnollisuus. Kristillisyyshän on Suomessa varsin yleistä, ja sen luoma "arvopohja. Kuka tahansa tapakristitty on minulle enemmän tai vähemmän hihhuli. Sanon tuota uskoa pseudotieteeksi, koska sitä nimenomaan on.

Mitään tieteellistä todistetta siitä, että prostituutio johtaisi yleiseen kaaokseen, ja raamatun kuvailemaan jumalan vihaan, ei ole olemassa. Kristillisyyshän ei salli homouttakaan. Homot ovatkin varmaan sitä heikkoa ainesta, joka pitäisi laittaa kaappiin, tai hullujenhuoneelle, kuten muutkin poikkeavina syntyneet. Ratkaiset asiaa väärästä päästä. Jos asetat kuluttajaseksistit, ne, jotka eivät tuota lapsia, vaan itselleen mielihyvää, eri asemaan kuin perheseksistit, jotka väittävät, että heidän lapsistaan ei tulekaan nuorisotyöttömyyttä ja valtionvelkaa, asetat kaksi erilaista elämäntapaa ristiriitaiseen asemaan tasavallassa, koska halvemmaksi tulisi seksitä luopuminen ja valmiiden ihmisten tuominen ulkomailta mm.

Pohjois-Afrikasta, jossa ihmisten lisäksi varmaan viljakin on halvempaa. Eivät bolševikitkaan vihanneet Jumalaa, vaan pappeja. Pappisvallan sai lakkautettua tehokkaammin kieltämällä jumalat. Eli nyt pitää vain määritellä seksi narkottiseksi aineeksi, joka tuottaa aivoihin kokaiinin kaltaisia aineita.

Ongelma ei ole pelkästään väärä seksismi, vaan liika seksismi. Seksismin tasoa pitää tarkkailla kuin tulvavettä tai absoluuttisen alkoholin kulutusta väestön keskuudessa.

Minusta kummatkin seksistit, prostituutiota haluavat kuluttajaseksistit ja muka Jumalan nimeen kansakuntaa pirttiviljelevät perheseksistit saisivat edes hieman rajoittaa himojaan ja tyytyä esimerkiksi yhden lapsen järjestelmään. Maa on vilpillinen laulu ja uskovaiset rikkovat kaikkein eniten epäuskovaisten kanssa kahdeksatta käskyä vastaan.

He eivät pelkästään anna väärää todistusta lähimmäisistään, vaan jopa asioista. Ennustamattomimpia uskovaisia ovat epäuskovaiset, koska heillä ei ole kirkkoa eikä liturgiaa, joten he voivat yllättäin epäuskoa miten tahansa. Kaupallisessa seksissä yleinen ilmiö on, että kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä tekee keskenään diilin.

Kun asia taas on noussut valokeiloihin, lienee syynä, että liian usein nuo toisilleen tuntemattomat eivät molemmat edusta normaalia täysipäisyyttä. Useimmiten tuollaisissa tapauksissa ollee niin, että ostaja sortaa, sekä suojellaan,- ja myyjää sorretaan. Ei se siksi ole noussut valokeiloihin. Suomesta ei juurikaan ole ihmiskauppaa varsinaisesti löytynyt, ihan pari tapausta monen vuoden aikana. Asia on nousssut valokeiloihin vain siksi, että oikeusministerimme muiden arvokonservatiivinaisministerien kanssa on saanut päähänsä ehdottaa ruotsalaisfeminististä lakia meillekin.

Perusteluna pidetään sitä, että "ihmiskauppa saattaisi rantautua pian Suomeenkin". Olen lisäksi vakuuttunut siitä, että ostaja tulee näissä bisneksissä useammin huijatuksi ja sorretuksi kuin myyjä. Ihan siitä riippumatta onko myyjällä suojelijaa vai ei. Ruotsalaista yhteiskuntaa nyt ei muutenkaan tarvitse kopioida joka ikisessä asiassa. Siellä on perintenä lakaista ikäviä asioita maton alle. Swedut osaa kyllä laittaa "perseen esiin," ja myyvätkin sitä varsin avoimesti, mutta mukamas vain mielikuvatasolla.

Missä lie heidän Kunkkunsakin moloaan uittanut. Aikanaan eukot laittoivat tissit esiin protestina, ja oltiin muka niin vapaamielistä että. Nykyään sekin on varmaan naisen esineellistämistä, vaikka itse ne niitä tissejään lähtivät esittelemään. Ja postmodernismi tuottaa kosolti lisää halutessaan kustantaa ja tuottaa lisää kohderyhmälle sopivia elämyksiä rahasta ja valtio arvonlisäverosta. Suomessa pitäisi olla pervopoliittinen ohjelma niin kuin on liikenteen turvallisuuspoliittinen tavoite, jolla määriteltäisiin kokonaisperverssi kulttuuriratkaisu.

Jos yksiä perversioita lisättäisiin yksilönvapauden nimissä, pitäisi toisia vastaavasti vähentää. Koska pervoelämykset ovat kasvuala niin kuin huostaanototkin niitä on vaikea vastustaa, koska konsumeristit ajavat demokraattien ylitse mainostelevisioiden ja lehtien vaunuilla. Pervoiluun tulee soveltaa Laizzez-fairea, mutta toki siihen kuuluu myös vastuu.

Pseudotieteisiin perustuva vastuunkanto on aivan yhtä viisasta, kuin tilata ydinvoimala patonkimaasta. Usko on kova ja maittavaa on rapuillalliset etanain kera, mutta eivätpä meinaa ymmärtää että höyrykone pelastaa, kun muista rattaista lentelee pultit ja pyörät pitkin tietä. Myös skeptistinen realismi on ideologia.

Itse olen alkanut suhtautua skeptisesti myös skeptismiin, koska käsitykseni mukaan se on myös nihilismi esiaste. Siksi en oikein ymmärrä Skepsis ry: Vastaavat argumentit voisi heittää yhtä hyvin myös ruualle. Etkö kykene tuulastamaan ahventa illallispöytään tai kaatamaan karhua paljain käsin? Älä siis syö, ihmislapsi.

Luonto on osoittanut sinun olevan heikko, eikä sinun kuulukaan saada ruokaa mistään marketin hyllyltä. Ei luonto tosiasiassa kysele, mistä syystä kukin petipuuhiin pääsee. Darwinin silmissä on aivan samantekevää, aukenevatko sääret lompakkoa vilauttamalla vai ihkunsöppänällä hymyllä ja kokkaustaidoilla. Lihansyönti vähenisi huomattavasti, jos jokainen joutuisi itse tappamaan esimerkiksi sianlihansa, mukavan porsaan, jota lapsetkin ovat rapsutelleet.

Tämä ei darwinismin kannalta ole ollenkaan sama, koska darwinismi ei ottanut huomioon valtaisaa pääomanmuodostusta eikä sitä, että periaatteessa evoluution kannalta melko vähämerkitykset ainekset voivat olla sosiaalisessä järjestelmässä korkealla mm. Minusta kannattaisi hieman syvällisemmin miettiä sitä, miten keinot määrittävät myös sen, kuka onnistuu.

Täytyy vielä sanoa että eihän tästä kirjoituksesta ole mitään iloa. Mitä sitten jos se on iljettävää ja moraalitonta? Millä tavalla se haittaa ketään jos tämä henkilö vaikka oksentaisi jatkuvasti ajatellessaan sitä hirvittävää syntiä ja kauhistusta kun nainen saa rahaa seksistä. En minäkään pidä haukimurekkeesta, itseasiassa alkaa etoa jo kun ajattelenkin sitä, mutta jos joku siitä nauttii niin nauttikoon.

Tämä teksti on yhtä tarpeellinen kuin ruokakriitikon kitinä pakastepizzoista. Alpi Ripatilta hyvä ja rohkea, tarpeellinen kirjoitus ihan oikeasta asiasta. Seksistä on tehty yksi niitä muka asioita, joita virittämättä elämänilo häviäisi jonnekin.

Tällainen yhden elämänalueen ylikorostaminen suhteessa elämän suurempaan kokonaisuuteen on suurta modernin maailman mielihyväharhaa. Joku puhuu haluista, joita on kuulema tarve tyydyttää. Siksi pitäisi olla myös seksipalveluja. Jo tämä ongelmanasettelu itsessään on harhaanjohtava, väärä. Todellinen ongelma on jossakin aivan muualla. Ihminen, joka toimii viettien ja vaistojen tasolla, ei ole vielä kasvanut ihmisenä, aikuinen, vaikka fyysistä ikää voisi ollakin aikuisen verran.

Aikuinen ihminen saattaa kokea erilaisia tuntemuksia, mutta hän harkitsee ratkaisuja kyseiseen asiaan, miettii tarvetta ja tapaa tehdä asioita. Aikuinen ihminen rakentaa vakaata parisuhdetta, eikä ole kuin kaikkia mandollisia kumppaneita kihhkeästi etsiskelevä keväinen kissa tai koira.

On hyvä ymmärtää, että haluja on hiirelläkin, mutta harkinta ja pitkällä aikavälillä hyvien ratkaisujen tekeminen ja niissä pysyminen on merkki aikuisuudesta - myös ihmissuhteissa.

Fiilisten maksimointi on mottoni -ihmisillä on varmaan kaikenlaisia haluja aivan samoin kuin namua haluavalla lapsella kaupan kassalla. On hyvä, että lainsäädäntö tulee avuksi tukemaan kaikkien kansalaisten pitemmän aikavälin elämää auttamalla itsessään arvostelukyvyttömiä pysymään pitemälläkin aikavälillä terveen elämän puitteissa - tai ainakin tekemään huonoja tuloksia synnyttävää toimintaa vaikeammaksi.

Valtion ei missään tapauksessa eikä ikinä, tule omia ihmisten henkilökohtaisia sukukalleuksia minkään ideologisen päämäärän saavuttamiseen. Kuvottava ajatus, että kukaan katsoo olevansa oikeutettu sohlaamaan jonkun toisen vehkeitä millään tasolla. Järkyttävimpänä pidän edeleen sitä, että mm. Millaisessa barbaarien ja keskiajalle jämähtäneiden luiskaotsien maassa täällä oikein eletään? Aina ollaan tunkemassa kouraa vehkeille!

Todella sairasta sakkia, taas meinaa kaariyrjö lentää, hyi saatana oikeesti. Valtio on olemassa kaikkien kansalaisten hyvinvoinnin takia. Valtio on oikeastaan yhteistyösopimus, jolla keskinäiset suhteemme, oikeudet ja velvollisuudet määritellään. Kuten kaikissa yhteistyökuvioissa, myös valtiolla on oikeus ja velvollisuus määritellä ja pitää yllä kaikille hyvää ja turvallista elämää. Yksityiselämä lienee asia, jota jokainen voi elää sananmukaisesti yksityisesti, mutta julkiset asiat kuten nyt puheena oleva prostituutio kuuluvat valtion määrittelemän elämän piiriin.

Onneksi valtio on olemassa ja vielä jotenkin ryhdikäs, joten barbaarien seksielämää haluavat luiskaotsatkin joutuvat tyytymään kohtaloonsa. Johan näihin Puheenvuoron toimituksen valintoihin olisi pitänyt tottua, mutta aina ne vaan jaksavat yllättää.

Sen verran selkärankaa toimituksella kuitenkin saisi olla, että peruisivat Huuskon ilmoituksen siitä, että yksi karuselliin nostamisen kriteereistä on, että blogisti itse osallistuu keskusteluun. Uskovat ihmiset eivät halua kinastella muiden ihmisten kanssa. Siksi meikäläisen on tehtävä likainen työ.: Onpas kerännyt kommentteja tämä puheenvuoro.

En pysty niitä yhdeltä istumalta lukemaan, mutta päätekstiin kommentoisin jotain. Kirjoittaja on oikeassa siinä, että seksuaalisuuden toteuttaminen ei ole sellainen subjektiivinen oikeus, jota tarvitsisi tukea. Sitä jokainen toteuttaa juuri niin kekseliäästi kuin kykenee. Pidän siitä, että on mahdollisuus ostaa palveluja, joiden avulla voin toteuttaa seksuaalisuuttani. Näen huonona, että lailla rajoitettaisiin tätä. Jos halutaan lisätä hyvinvointia, ei pitäisi tehdä lakeja, jotka johtavat pahoinvointiin.

Vastustanet silmälaseja yhtä intohimoisesti kuin seksin myymistä? Luonto on tehnyt valinnan, että kyseisen yksilön tulee tulla toimeen näkemättä nenäänsä pidemmälle. Tunnustit juuri että seksityöläinen tekee sitä kun ei ole muita vaihtoehtoja. Ymmärtääkseni muutkin käyvät töissä nimenomaan saadakseen rahaa.

Prostituutio ei ole siinä mielessä poikkeus mihinkään sääntöön. Ja jos sillä saa itselleen silmälasit, niin onko asiakas pahantekijä? Samahan se on jos myyt vaikka kukkia torilla saadaksesi itsellesi silmälasit. Siinäkin tapauksessa härski asiakas hyödyntää sinua törkeästi, kun olet hänen vuokseen joutunut nousemaan aamuvarhaisella ja rahtaamaan tuotteesi torille, jossa vilusta värjöttäen kaupittelet tavaroitasi.

Seksistit siis edelleen jankkaavat oikeata ja väärästä eivätkä ala tehdä yhtään mitään seksin vähentämiseksi tupakan tai viinan tapaan. Huomasin juuri, että ketjun alkupäässä ollut ylivoimaisesti eniten suosituspointseja saanut kommenttini on poistettu salaperäisesti.

Sensuurillako blogisti keskustelua ohjaa? Ketjusta on todellakin poistettu suosituimpia kommentteja ja ketjua on haluttu manipuloida näyttämään positiivisemmalta blogistin sanomaa kohtaan kuin kommentoijien ylivoimainen enemmistö on mieltä. Tällainen moraalittomuus ei ole mitenkään linjassa kristinuskon perusarvojen kanssa ja joku voisi niin muodoin pitää blogistia sen periaatteiden vastaisena epärehellisenä luikurina.

Miksi tämä ei tunnu mitenkään yllättävältä? Kaksinaamaisuus kun on uskovaisuuden tärkein peruspilari. Tässä onkin se aatteellisuuden ja uskonnollisuuden sekä kansantaloustieteen ongelma suhteessa tosiasioihin. Myynti ei ole törkyistä ja ällöttävää? Ei ole pakko myydä Kuka on pakkottanut naiset myymään?

Naiset itse valitse, se ei ole miesten vika Oikein tyhmä kieltä seksiostoksia Jos myy huumeita, myyjä on rikollinen.. Italiassa bordellit kiellettiin joskus viime vuosituhannen puolella. Tottakai paavillinen "arvovalta" oli jälleen pelissä. Eipä sitten kielto toiminut, ja nykyään huorabisnes elää ja voi pahoin, ollen täysin mafian hallussa. Eli kyllä todella kannatti lähteä moiselle linjalle. Kyllä varmaan vaikka Nigeriasta uitetut eukot kiittelee.

Diggailevat varmaan ihan ylipaljon. Että kiitos vaan teille, kaikki hemmetin jeesustelijat ja etenkin katolisen aatteellisuuden siveyden sipulit. Naista sex nuoret pojat nuolee tyttöä porn nainen pyllistää pillu sperma vaimo sai neekerikullia.

Nylon woman porno video kuumat pillut. Suomalaisia pimpin sheivaus sex baarista rovaniemi. Pikku siskon pyllistys granny sex suomalainen nainen antaa pillua maksullinen poikuudenpoisto. Sihteeriopisto pöytyä pano sonnin kivekset xxx mr.

Sisko saa spermat sisään pikku teiniä nussii nuorta hurjat sex kuvat tissi video kuvake janita pornokuvat helsinki. Porno videot seksiä vierumäeltä onko isot gullit videot. Nettideitti kokemuksia peppuseksi kik nimi seksitreffit joku japanilaisia nuoria naisia seksi videota.

Kiimaiset kotirouvat posliini pillun nuoleminen video väljä vittu kyrp suvi pitkänen upskirt google ilmainen mobiili ilmaiset teini tyttö on sänkyssä seksivideo koulutytön ja runkkausta. Peppuun video neitsyyden menetys video sex galleria seksi kipeää ison tissi. Kiimainen pikapano tahtoo pillua pohkeet sex kohtaukset kiimasten aluhousujen haisteli kiimasten aluhousujen haisteli.

Täti imi isän kansda teinityttö pano humalainen lihava nainen nude real large,huge,chubby,fat,obbese women private sex porr video kajaani kuvahaku nainen nahka-asussa. Nuorten naisten tissi kuvat homot ihanaa tiukkaa pillua teini pillu venyi ja märkä kalsarit kuvia piirrettyjä kuvia somali pornoa. Orkasmi pillu huoneeseen kuntosali ohjeita 50 vuotias porno kuvia naisen ja poika pornoa.

Peppuseksi free a ikuisviihde ilmainen. Ilaiset rakasteluvideot mies nussi vittu videoita kotimaiset kotiseksivideot amatööri videot mr lothar sex live 2 gigantti mikä paras seuranhakupalvelu sexyseuraa haetaan kypsää kotirouvaa haluttaa tumma karju nussi rannalla nussiminen video anaali lespoa.

Aasialaista naista masturbointi koulu videot pillun nuolemisesta. Vaimoani naitiin hieronnassa kateenveto hieronnassa. Naisten seksikokemukset teinitytön pillu vailla seuraa.

Koulun seksuaali videot ilmaset naisten ja tyttären seksiin virolaisia naisia pirkanmaa seksinumerot. Hieronta miehille ja hanna sauli vilmi.

marraskuu Jokainen kuorsausta joskus kuunnellut tietää, kuinka ärsyttävää se voi olla. nussia tarina naapurin vaimo ejakuloi ukko miehet masurboin donna heart Musta mies 60v seksi iso kulliset miehetpanevat vaimoani nai nuorta. vaatteet halpa kuntosali abc deli käpylä miten saada mies lesbo seksi videot. Ilmainen seksivideo väkisin naisen ejakuloimaan puumanaiset alaston Bondage sitomis ohjeet kuinka saada kuukautiset myöhässä ja pano kaveri. Mies Seksiä aitassa tuli lanka alasti poika nai miestä oulu. homoseksuaalit naturistit suomessa lespien elokuva sanna suutari tallinna ilmaiset elokuva porno tarina. äitiä tarinat seksi aikuisten ilmainen tallinn mies etsii naista sex flash games thai escort kovaa naintia escort in helsinki kuinka ejakuloida seksi vantaa seksi seuraa ja hyvä työtä, online palvelun kun yhdistä homoseksuaalista luonnetta.

Vodeos sexo madura tube penes videos pornos masturbacion porno de tetonas peludas nacho vidal anal hd videos hombres videos tetas tias buenas mamadas pollas grandes tube chicas buenas desnudas actores porno maduros follando duro gratis tetas grandes tetas grandes sexo videos cunnilingus videos porno tran videos viejas follando culonas los mejores videos x super mamada lesvianas gratis folladas es porno embarazadas amateur interracial latinas follando porn free videos gratis xxx webcam tube vídeos porno secretarias porno arabes videos porno con polla videos porno rubias desnudas en castellano maduras tetonas peliculas porno españa porno videos porno bisex videos gratis actrices del porno gratis de putas pajas transexuales sexo con enanos follando porno de lesbianas chicas gratis porno gratiss mujeres maduras gordas videos x pierre woodman videos masajes xxx intercambio parejas coño putas follando coños peludos desnudos porno videos de viejos porno.

con putas alexis texas hd sexo abuelas masturbandose vieja tetona ver videos de dibujos videosporno gratis hentai porno de porno gratis porno anal videos pornos gratis videos porno porno x vidios pprno español mujeres las mejores videos de maduras latinas follando ancianas putas follando tetonas follando mujeres corriendose de porno es porno retro gratis videos masturbacion videos de porno barbosa lesbianas porno grati milf vids sexo trans peliculas porno melani rios juegos porno bisexual español sexo video de penes gigantes chicasguarras videos porno putas maduras videos hentai kourtney kane videos hd cumlauder videos porn pov videos de lesbianas maduras xxx orgias gratis porno con enanas transexual videos x en español porno gitanas porn bdsm amateur gordas alexis texas porno gratis viejas gordas amateur masages eroticos vídeos porno por dinero sexo con embarazadas desnudas porno lesbianas sexo con viejas porno de orgias lesbicas porno masturbaciones masculinas como chupar un coño rasurado porno amateur videos porno en la playa tetona follando parejas rusas porno eyaculacion femenina videos porno por dinero torbe jenna jamenson videos maduras gratis porno xxx webcam sexo transexual porno tube milf madre videos pornos de abuelas porno anal duro chicas comiendose el mejor porno fuerte videos porno tias follando porno striptease xxx madres follando mujeres gordas sexis desnudas porno maduritas porn tube conexion samanta porno gratis xxx videos caseros maduras chupando gordas rusas nacho vidal en alta definicion videos ñorno jasmine webb porno gratis travesti tetas grandes videos porno viejas sexi porno vintage travestis follando chicas follando por primera vez sexo gratis video de trios tetonas follando cumlauder videos porno de abuelas sex tube gordita follada romantica chicas porn videos porno bondage video pornos xxx alexis texas porno viejas porno de lesbianas viejas maduras porno de virgenes videos teens hd follando videos bukkake nacho vidal video porno gratis vídeos de sexo mujeres videos gratis tetas chicas porno perras calientes tube abuelas xx gratis alyssa branch video porno gratis tias gordas vídeos de parejas calientes culos grandes videos xxx tetas grandes videos de viejas milf follando coños peludos hd follando madres videos xxx rubias porno videos lesvianas tetonas videos pprno porno duros milf amateur videos porno porn porno trans xxx gold masages eroticos maduras pajeandose videos masajes sexo xxx español pollas videos lesbianas porno pov videos porno gratis gorditas follando pollas porno de viejos follando por no comics porno sexo lesbianas comiendose el mejor porno tetona peliculas porno porno descargar vídeos pornos gratis lesbianas vidios pornos lesbianas asiaticas folladas webcam sexo maduras velludas vides porno para chicas pornos españolas sexo con porno entre lesbianas intercambio parejas videos de lesbianas trio fetiche de actrices x peludas chinos follando moras xxx madres pelicula porno negro follando muy putas videos xxx milfxxx sexo xxx gratis porno gratis melani rios juegos porno de madres follando películas pornos travestis desnudas porno gratis bdsm videos porno negro porno homosexual peliculas porno gratis videos pornos gratuitos folladas alanah rae japonesas xxx video videos lesvianas gratis maduritas travestis videos porno morenas calientes poeno español sonia baby porno porno gratis sexo con maduras eroticas videos de porno gratis chupa pollas gordas viejas peludas chupar un coño morenas videos gordas bbw videos porno h follando mujeres con virgenes porno de travestis porno gratis gang bang porno manga porno ancianas tetonas videos de maduras amateur videos pornod grandes corridas xxx videos de guarras gratis negras video sexo asiatico latina xxx free hd como locas películas porno para descargar videos porno gratis porno bisex follar abuelas peludas masaje porn videos porno con tetas muy putas hd videos gratis de maduras sexo sexotube videos porno madre porno entre lesbianas video culos videos gratis vudeos xxx porno lesbianas party vanesa romero porn xx porno duro peliculas porno abuela chupa tetas super porn travestis porno madre hija follando vidios lesvianas videos porno paris porn videos porno gordas desnudas sexo duro nekane xxx gratuitos jovenes videos gratis chicos y tetonas negras mamando asia akira porno tetas grande porno suave primera vez porno pollas grandes videos pornos gratis porrno gratis españoles xxx videos sasha grey xxx rubia xxx follando negra culona porno chochas peludas follando masajes video morena follando parejas videos gordas lesvianas gratis orgias amater casero viejas maduras.

cumlouder videos de chicas sexis desnudas polla larga como chupar coño caliente xxx vidios trio amateur putas cumlouder gratis se la calle videos de folladas gratis porn xvideos sasha grey videos hd pareja española follando tetas videos lesvianas viejas bukkake nacho vidal en español gratis polla madre y tetonas gordas cuarentonas calientes videos de tetonas negras peliculas porno videos porno anal extremo corrida vaginal mujeres follando pareja joven follando gratis polla folladoras mujeres maduras tias buenas jovenes videos de despedidas de porno gratis faking porno español hd maduras hd maduras haciendo pajas gratis pelis xxx trios mujeres negras porno tube lesbianas putas modelos porno negro videos viejas xxx abuelas gratis de lesvianas cosplay babes sexo lesvico gratis en la playa paginas pornos amater videos x españoles gratis viejas tetonas y desnudas actores porno tia buena follando porno gratis lesbianas travestis españoles xxx hana montada tetona peliculas pormo alexis texas follando embarazada alexistexas muyputas pirno español garganta profunda porno casero interracial striptease xxx brutal lesbianas spanish porn tube lesbianas masajes eroticos pelis porn porn tube porn maduras con maduras follando videos porno free streaming porn videos xxx porno fuerte despedida soltera videos porno jenna jamenson gordas follando jovenes videos analporn sexo con maduras gratis follar hoy nenas calientes tetas naturales video porno porn videos porno castellano maduras pajeandose eyaculaciones femeninas anal sexo abuelas porno secretarias blacksonblondes peluda follando video lesbiana rubias putas negras enormes videos pormos videos maduras x gigi love sexo gratis chicas latinas culonas porno de tetonas mujeres corriendose pezones enormes tetas muy peludas vídeos de maduras gordas tetonas follando videos amateur sexo gratis sexo interracial videos x de putas porno twink porno gat maduras follando francheska jaimes porno gratis hentay secretarias porno fuerte coño videos porno cratis maduras xx sexo peludo videos porno fuerte porno xl rubias 19 actrices porno vieja tetona follando videos de lesbianas sexo en castellano gratis duro actrices porno africano videos de coño xxx alexis texas video pirno porno caliente xxx videos porno madre folla a tope video parejas porno actrices xxx amater sexso xxx sexotube chicas con travestis sexo gratis xxx videos pornos español videos xxx gratis porno con travestis videos porno tias buenas xxx gangbang videos de mujeres maduras videos pornos anal muy peludas gordas enculadas video porno gratis free videos sasha grey roxy raye porno de lesvianas porn porno gratis videos ver videos porno americanas videos porno espa vidios eroticos pelis porno hd cuarentonas follando trios art porn videos porno gratis gais follando travestis gratis chicas porn videos follar con sexo latinas culonas videos travestis videos porno lesbico gratis de follar culos de placer vidios pornos nacho vidal maduras enfermeras porno cachas videos porno tetas grandes videos gratis putas videos porno de solteras videos porno gratuitas masajes maduras maduritas.

con los mejores culos sexo video porno manga porno gratis fotos de gratis lesbianas porno tubes masajes tetona masturbandose vídeos travestis sexo porn follando trios porno mujeres tetonas porno porno cratis agatha vania porno cocina videos de sexo amateur follando hd xxx mujeres haciendo pajas femeninas pelis porno ver videos gratis orgias hd videos xxx hentai porno caliente amateur putas rectuve videos anal español porno videos pornos españoles porno hd maduras nikita bellucci xxx gorditas follando vidios pprno videos gey español videos porno gratis sexo anal videos chicas follando abuelas calientes las tetas hermosas desnudas videos parejas xxx español gordas follando follando vidios porno gratis alexistexas orgasmo xxx follando con jovenes potno videos negras peliculas xxx abuelas orgias lesbicas xxx porno zorras peludas ancianas follando follandose al fontanero xxx intercambio de abuelas videos porno biejas follando en español grati porno anal gordasfollando videos pornos gratis peliculas porno gratis manga porno gratis enormes tetas hermosas porno masturbaciones vídeos gratis culos de lesvianas porno actrices gordasxx pollasgrandes rubias tetonas hd xxx abuelas follando gratis rubias ver video descargar vídeos de xexo gratis videos porno porno fuerte videos pornos gratis alyssa branch videos follando mama bailey jay videos porno free videos hombres peludos blanca nieves porno gratis de sexo massage xxx videoporn casting sexo transexuales ztod videos porno despedida de chicas lesbianas españolas follando videos videos follar porno eyaculacion femenina peliculas porno con maduras follando hd pareja joven tetona grandes porno despedida de folladas porno español travestis sexo gratis amateur gordas angy pink sexo videos porno españoles chicas 19 sexo porno porn señoras mayores follando gorditas xxx joven videos hentai manga porno nekane follando culonas paris hilton videos porno porno follando abuelas gratis en castellano videos trabestis porno dunia montenegro tetonas pene xxx lesvianas melanie monroe videos pornod videos prono x-art video de mujeres playas nudistas porno lesbianas vídeos gratis dogfart porno gartis porno lesbicas videos pornos gratis de parejas amateur dibujos adriana deluxe maduras xx gratis xxx mujeres muy guarras putasxxx porn video porno es porno negros desnudos free hd porno videos porno pornografia películas porno gratis peludas porn chupando pollas grandes video porno viejas peliculas porno lesbicas xxx gratis videos desnudos eyaculacion femenina porno casero trios amateurs follando colegialas videos de tios follando porno descargar video porno tetonas follando porno xxl parejas follando porno voyeur maduras.

Seksiä tallinna homoseksuaaliseen kuinka saada mies ejakuloimaan

Salaista seksiseuraa mies gay hakee seksiseuraa

: Seksiä tallinna homoseksuaaliseen kuinka saada mies ejakuloimaan

Kalu valui homo vitun nuoleminen Kuumaa seksiä seksiseuraa jyväskylästä homo
POJAT HOMO FUCK SUOMALAINEN SEKSI CHAT 375
Seksiä tallinna homoseksuaaliseen kuinka saada mies ejakuloimaan Läski kalu seuraa homoseksuaaliseen naisista
FREE SEX HOMO WEBCAM RYHMÄSEKSI TARINAT Homo mobiili deitti seksiä kuopiossa
Sexi seuraa bb inka homoseksuaaliseen porno Puhelinseksi numerot sex gay with pojat